Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over De Were en omgeving

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over De Were en omgeving. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over De Were en omgeving op onderwerp:

  Vrijdag 27 november 2015

  Politie zoekt doorgereden fietser
  Politienieuws
  Vrijdag 27 november 2015 om 14:35

  Zwijndrecht - De politie zoekt een ongeveer 50-jarige fietser die een aanrijding had met een 13-jarige jongen uit Zwijndrecht. De jongen fietste op donderdagmiddag rond 15.30 uur over het fietspad van de Hoendersekade in Zwijndrecht in de richting van Hendrik-Ido-Ambacht toen hij omver geduwd werd.

  Zwijndrecht » Walburg » De Were en omgeving

  Maandag 2 juni 2014

  Vier aanhoudingen na woningoverval Zwijndrecht
  Politienieuws
  Maandag 2 juni 2014 om 14:45

  Zwijndrecht - Drie mannen en een vrouw uit Zwijndrecht zijn op 2 juni in hun woonplaats aangehouden. Hun arrestatie volgde, nadat drie mannen dezelfde dag een woning aan het Bouquet in Zwijndrecht overvielen. De 78-jarige bewoonster raakte daarbij niet gewond.

  Zwijndrecht » Walburg » De Were en omgeving

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor De Were en omgeving

  Instellen

  Buurten in Walburg

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?