Bedrijven in De Were en omgeving

Wil je weten welke bedrijven er in De Were en omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in De Were en omgeving.

Filter Filter

Donderdag 11 januari 2024

Anderson Salvador
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Anderson Salvador is gevestigd op Heyenlande 9 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

In Vino Veritas
Opgericht in November 1987

De vereniging In Vino Veritas is gevestigd op Bouquet 35 te Zwijndrecht en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

WVDHcommerce
Opgericht in November 2023

De onderneming WVDHcommerce is gevestigd op Wittensteen 1 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

SILK the Store
Opgericht in November 2023

De onderneming SILK the Store is gevestigd op Volgerland 21 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 8 november 2023

All Roads Projects
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming All Roads Projects is gevestigd op Pruylenborg 118 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Lamon Dia
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Lamon Dia is gevestigd op Volgerland 20 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 10 oktober 2023

Parel Hoveniers
Opgericht in September 2023

De onderneming Parel Hoveniers is gevestigd op Noorderdiep 37 te Zwijndrecht en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Maandag 2 oktober 2023

Patricia Benschop Visagie
Opgericht in September 2023

De onderneming Patricia Benschop Visagie is gevestigd op Noorderdiep 5 te Zwijndrecht en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Dinsdag 12 september 2023

Abdellino
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Abdellino is gevestigd op Strevelshoek 24 te Zwijndrecht en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Donderdag 24 augustus 2023

Storm Installatie
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Storm Installatie is gevestigd op De Were 63 te Zwijndrecht en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Klusbedrijf Regio 078
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Klusbedrijf Regio 078 is gevestigd op De Were 13 te Zwijndrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Woensdag 23 augustus 2023

MAZZA.WRLD
Opgericht in Juli 2023

De vennootschap onder firma MAZZA.WRLD is gevestigd op Volgerland 20 te Zwijndrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 25 juli 2023

Willie's Springkussens
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Willie's Springkussens is gevestigd op Heyenlande 26 te Zwijndrecht en is actief in de branche Verhuur van sport- en recreatieartikelen.

Your FoodHabitz
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Your FoodHabitz is gevestigd op De Were 86 te Zwijndrecht en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Maandag 10 juli 2023

K.J. van der Tor B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap K.J. van der Tor B.V. is gevestigd op Strevelshoek 6 te Zwijndrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Buurten in Walburg

Meer nieuws in De Were en omgeving

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent