Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Woningen in de buurt Verspreide huizen Serooskerke

Benieuwd hoe de woning van je buren er vanbinnen uitziet? Zoek dan hun woning op en kom alles te weten, van de waarde van de woning tot de indeling en inrichting. Hieronder vind je alle gevonden woningen in de buurt Verspreide huizen Serooskerke.

  Woensdag 13 augustus 2014

  Woning Serooskerkseweg 19 Serooskerke Schouwen

  Het adres van deze woning is Serooskerkseweg 19 te Serooskerke Schouwen. Het pand heeft een oppervlakte van 100m² en een perceeloppervlakte van 22760m² en heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De laatst bekende vraagprijs betreft € 495.000.

  Schouwen-Duiveland » Serooskerke » Verspreide huizen Serooskerke » 4327SE
  Woning Ridderweg 2 Serooskerke Schouwen

  Het adres van deze woning is Ridderweg 2 te Serooskerke Schouwen. Het pand heeft een oppervlakte van 150m² en een perceeloppervlakte van 5280m² en heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De laatst bekende vraagprijs betreft € 449.000.

  Schouwen-Duiveland » Serooskerke » Verspreide huizen Serooskerke » 4327SK

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?