Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Verspreide huizen Serooskerke

Wil je weten welke bedrijven er in Verspreide huizen Serooskerke zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Verspreide huizen Serooskerke.

In Verspreide huizen Serooskerke zoek ik een:

  Donderdag 1 januari 2015

  H.R.C. De Schelphoek
  Opgericht in april 2013

  De onderneming H.R.C. De Schelphoek is gevestigd op Serooskerkseweg 24 te Serooskerke en is actief in de branche Hotels e.d..

  Schouwen-Duiveland » Serooskerke » Verspreide huizen Serooskerke » 4327SE
  The Dutch Cottage
  Opgericht in april 2013

  De onderneming The Dutch Cottage is gevestigd op Ridderweg 4 te Serooskerke en is actief in de branche Winkels in kledingstoffen, huishoudtextiel en fournituren.

  Schouwen-Duiveland » Serooskerke » Verspreide huizen Serooskerke » 4327SK
  Minicamping Kreekzicht
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Minicamping Kreekzicht is gevestigd op Serooskerkseweg 19 te Serooskerke en is actief in de branche Kampeerterreinen.

  Schouwen-Duiveland » Serooskerke » Verspreide huizen Serooskerke » 4327SE
  P.W. Suijker Agrarische Dienstverlening & Transport
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming P.W. Suijker Agrarische Dienstverlening & Transport is gevestigd op Zandwekken 3 te Serooskerke en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

  Schouwen-Duiveland » Serooskerke » Verspreide huizen Serooskerke » 4327SJ
  J. Verboom
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming J. Verboom is gevestigd op Hoosjesweg 15 te Serooskerke en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

  Schouwen-Duiveland » Serooskerke » Verspreide huizen Serooskerke » 4327SB

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?