Bedrijfspanden in de wijk Buitengebied Zuid

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Buitengebied Zuid en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Dinsdag 7 mei 2024

Bedrijfsruimte Meerlandenweg 65A Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Meerlandenweg 65A te Amstelveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 24.000 m² (in units vanaf 360 m²).

Dinsdag 30 april 2024

Bedrijfsruimte Keurmeesterstraat 33 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Keurmeesterstraat 33 te Amstelveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2020 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 300 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 5 april 2024

Bedrijfsruimte Noorddammerweg 109 02 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Noorddammerweg 109 02 te Amstelveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw met energielabel A+++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 461 m² (in units vanaf 205 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 28 maart 2024

Bedrijfsruimte Keurmeesterstraat 37 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Keurmeesterstraat 37 te Amstelveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2020 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 300 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 17 februari 2024

Bedrijfsruimte Zijdelweg 5A Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Zijdelweg 5A te Amstelveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2019. Een energielabel is niet verplicht. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 5.354 m² (in units vanaf 2.459 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Dinsdag 23 januari 2024

Bedrijfsruimte De Loetenweg 12E Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres De Loetenweg 12E te Amstelveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 334 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 14 december 2023

Bedrijfsruimte Keurmeesterstraat 5 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Keurmeesterstraat 5 te Amstelveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2017. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 210 m² (in units vanaf 168 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Maandag 11 december 2023

Bedrijfsruimte Meerlandenweg 40 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Meerlandenweg 40 te Amstelveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw met energielabel F. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder loading docks, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry en inbouwarmaturen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 880 m² (in units vanaf 800 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Bovenkerkerweg Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Bovenkerkerweg te Amstelveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2024. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 272.240 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 414 m² (in units vanaf 164 m²).

Bedrijfsruimte Keurmeesterstraat 39 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Keurmeesterstraat 39 te Amstelveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2019 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 365 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte De Oude Molen 4 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres De Oude Molen 4 te Amstelveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1925. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 219 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Bovenkerkerweg 128 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Bovenkerkerweg 128 te Amstelveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 1.015.030 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 518 m².

Woensdag 1 november 2023

Bedrijfsruimte Noorddammerweg 87E Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Noorddammerweg 87E te Amstelveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1966. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 140 m².

Zaterdag 21 oktober 2023

Bedrijfsruimte Noorddammerweg 109 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Noorddammerweg 109 te Amstelveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 348 m² (in units vanaf 205 m²).

Woensdag 2 augustus 2023

Kantoorruimte Krijgsman 1- 25 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Krijgsman 1- 25 te Amstelveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2003 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 869 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Meer nieuws in Buitengebied Zuid

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement