Bedrijfspanden in de buurt Nes aan de Amstel

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Nes aan de Amstel en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Maandag 11 december 2023

Bedrijfsruimte Bovenkerkerweg Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Bovenkerkerweg te Amstelveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2024. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 272.240 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 414 m² (in units vanaf 164 m²).

Kantoorruimte De Oude Molen 4 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres De Oude Molen 4 te Amstelveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1925. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 219 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Bovenkerkerweg 128 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Bovenkerkerweg 128 te Amstelveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 1.015.030 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 518 m².

Woensdag 2 augustus 2023

Kantoorruimte Krijgsman 1- 25 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Krijgsman 1- 25 te Amstelveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2003 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 869 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 8 juli 2022

Kantoorruimte De Oude Molen 1 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres De Oude Molen 1 te Amstelveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1930 met energielabel G. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 831 m² (in units vanaf 167 m²) en bestaat uit 3 bouwlagen.

Vrijdag 10 juni 2022

Bedrijfsruimte Amsteldijk Zuid 197 a 2 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres Amsteldijk Zuid 197 a 2 te Amstelveen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1999. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 400 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 23 maart 2022

Kantoorruimte De Oude Molen 2 Amstelveen

Dit bedrijfspand op het adres De Oude Molen 2 te Amstelveen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002 met energielabel G. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 2.029 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Meer nieuws in Nes aan de Amstel

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement