Bedrijven in Amstelveen

Wil je weten welke bedrijven er in Amstelveen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Amstelveen.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

MK Taxi Groep
Opgericht in November 2022

De maatschap MK Taxi Groep is gevestigd op De Eendracht 48 te Amstelveen en is actief in de branche Verhuur van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen operational lease).

Walaa Beauty Skin
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Walaa Beauty Skin is gevestigd op Lindenlaan 199 te Amstelveen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

DM Marcom
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming DM Marcom is gevestigd op Graaf Zeppelinlaan 10 te Amstelveen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

HPE Pisces B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap HPE Pisces B.V. is gevestigd op Stroombaan 16 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Peukenzee B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Peukenzee B.V. is gevestigd op Laan van Kronenburg 7 te Amstelveen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Huisartsenpraktijk Brandse & Pasmans
Opgericht in Oktober 2022

De maatschap Huisartsenpraktijk Brandse & Pasmans is gevestigd op Kamillelaan 1 te Amstelveen en is actief in de branche huisartsen.

Cargomaster Freight Forwarding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Cargomaster Freight Forwarding B.V. is gevestigd op Prof. J.H. Bavincklaan 7 te Amstelveen en is actief in de branche Expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer.

Fair Capital Group B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Fair Capital Group B.V. is gevestigd op Laan van Kronenburg 7A te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

ZilverWerkt B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap ZilverWerkt B.V. is gevestigd op Laan van Kronenburg 14 te Amstelveen en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Le Baiser B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Le Baiser B.V. is gevestigd op Laan van Langerhuize 1 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Abun Care
Opgericht in November 2022

De onderneming Abun Care is gevestigd op Voorplecht 36 te Amstelveen en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Chiro Clique B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Chiro Clique B.V. is gevestigd op Maalderij 38 te Amstelveen en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Jeppebroek
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jeppebroek is gevestigd op Da Costalaan 75 te Amstelveen en is actief in de branche Eventcatering.

Petsclusive Diner
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Petsclusive Diner is gevestigd op Jan Teulingslaan 16 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in dieren, dierbenodigdheden en hengelsportartikelen.

Mitchell Koerier
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Mitchell Koerier is gevestigd op Prunuslaan 40 te Amstelveen en is actief in de branche Koeriers.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent