Bedrijven in Buitengebied Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Buitengebied Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Buitengebied Zuid.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

N.S. Jassar Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap N.S. Jassar Holding B.V. is gevestigd op Legmeerdijk 222A te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

R. Kaur Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap R. Kaur Holding B.V. is gevestigd op Legmeerdijk 222A te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

pond interactive
Opgericht in Maart 2024

De onderneming pond interactive is gevestigd op Amsteldijk Zuid 107A te Amstelveen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Mindlike OpCo B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Mindlike OpCo B.V. is gevestigd op Krijgsman 19Gebouw C te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 10 april 2024

Stichting Behoud sk?tsje de Hindeloopen
Opgericht in Februari 2024

De stichting Stichting Behoud sk?tsje de Hindeloopen is gevestigd op Middenweg BP 6 te Amstelveen en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Terentius Diensten
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Terentius Diensten is gevestigd op Amsteldijk Zuid 154 te Amstelveen en is actief in de branche Pakken, sorteren e.d. in loon.

Colleen's Kitchen
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Colleen's Kitchen is gevestigd op Meerlandenweg 33 te Amstelveen en is actief in de branche Eventcatering.

Bados klussenbedrijf
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Bados klussenbedrijf is gevestigd op Legmeerdijk 226A te Amstelveen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Daans American Cars Handel en Reparatie
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Daans American Cars Handel en Reparatie is gevestigd op Meerlandenweg 64 te Amstelveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Maandag 18 maart 2024

Aouattah Commerce
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Aouattah Commerce is gevestigd op De Jonge Gerard 1 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Rise de Machine Entertainment
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Rise de Machine Entertainment is gevestigd op Middenweg BP 6 te Amstelveen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Good Care Acupuncture
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Good Care Acupuncture is gevestigd op Legmeerdijk 220A te Amstelveen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Mr Mabuto
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Mr Mabuto is gevestigd op Bovenkerkerweg 128 te Amstelveen en is actief in de branche Vervoer per taxi.

JB Media Consultancy
Opgericht in Februari 2024

De onderneming JB Media Consultancy is gevestigd op Amsteldijk Zuid 94 te Amstelveen en is actief in de branche Handel in advertentieruimte en -tijd.

Tunisian Delight
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Tunisian Delight is gevestigd op Middenweg BP 6 te Amstelveen en is actief in de branche Vervaardiging van zuivelproducten (geen consumptie-ijs).

Meer nieuws in Buitengebied Zuid

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement