Bedrijven in Nes aan de Amstel

Wil je weten welke bedrijven er in Nes aan de Amstel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nes aan de Amstel.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Stichting Behoud sk?tsje de Hindeloopen
Opgericht in Februari 2024

De stichting Stichting Behoud sk?tsje de Hindeloopen is gevestigd op Middenweg BP 6 te Amstelveen en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Terentius Diensten
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Terentius Diensten is gevestigd op Amsteldijk Zuid 154 te Amstelveen en is actief in de branche Pakken, sorteren e.d. in loon.

Maandag 18 maart 2024

Aouattah Commerce
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Aouattah Commerce is gevestigd op De Jonge Gerard 1 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Rise de Machine Entertainment
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Rise de Machine Entertainment is gevestigd op Middenweg BP 6 te Amstelveen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Mr Mabuto
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Mr Mabuto is gevestigd op Bovenkerkerweg 128 te Amstelveen en is actief in de branche Vervoer per taxi.

JB Media Consultancy
Opgericht in Februari 2024

De onderneming JB Media Consultancy is gevestigd op Amsteldijk Zuid 94 te Amstelveen en is actief in de branche Handel in advertentieruimte en -tijd.

Tunisian Delight
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Tunisian Delight is gevestigd op Middenweg BP 6 te Amstelveen en is actief in de branche Vervaardiging van zuivelproducten (geen consumptie-ijs).

Stichting Amstelveen Culinair
Opgericht in Januari 2024

De stichting Stichting Amstelveen Culinair is gevestigd op Amsteldijk Zuid 180D te Amstelveen en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

MaasBaas
Opgericht in Januari 2024

De onderneming MaasBaas is gevestigd op Amsteldijk Zuid 107 te Amstelveen en is actief in de branche Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen.

Donderdag 1 februari 2024

T. van den Ancker Dienstverlening
Opgericht in Januari 2024

De onderneming T. van den Ancker Dienstverlening is gevestigd op De Oude Visscher 5 te Amstelveen en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Saratoga TC II
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Saratoga TC II is gevestigd op Ringdijk BP 11 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Dinsdag 23 januari 2024

Stichting Administratiekantoor van Aandelen Rietbergen Hoveniers B.V.
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor van Aandelen Rietbergen Hoveniers B.V. is gevestigd op Amsteldijk Zuid 78 te Amstelveen en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

D. Rietbergen Beheer B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap D. Rietbergen Beheer B.V. is gevestigd op Amsteldijk Zuid 78 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Streetstylemade
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Streetstylemade is gevestigd op Bovenkerkerweg 134 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 11 januari 2024

Ashik clothing enterprise
Opgericht in December 2023

De onderneming Ashik clothing enterprise is gevestigd op Bovenkerkerweg 128 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Meer nieuws in Nes aan de Amstel

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement