Bedrijfspanden in de buurt Zoutman

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Zoutman en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Zondag 29 januari 2023

Kantoorruimte Leeghwaterstraat 21 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Leeghwaterstraat 21 te Reeuwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 190 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 25 januari 2023

Bedrijfsruimte Edisonstraat 16 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Edisonstraat 16 te Reeuwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1993. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 156 m² (in units vanaf 150 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 21 december 2022

Bedrijfsruimte Einsteinstraat 14J Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Einsteinstraat 14J te Reeuwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2009. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 58 m².

Woensdag 14 december 2022

Kantoorruimte Fokkerstraat 22 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Fokkerstraat 22 te Reeuwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1960 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 84 m² (in units vanaf 26 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Dinsdag 6 december 2022

Kantoorruimte Jan Tinbergenstraat 27e Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Jan Tinbergenstraat 27e te Reeuwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2005. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen en toilet. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 56 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zondag 27 november 2022

Kantoorruimte Zoutmansweg 1 2 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Zoutmansweg 1 2 te Reeuwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1996. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 45 m² (in units vanaf 19 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 25 november 2022

Kantoorruimte Edisonstraat 27 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Edisonstraat 27 te Reeuwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1994. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, toilet en pantry. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 65 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 31 augustus 2022

Kantoorruimte Leeghwaterstraat 31 06 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Leeghwaterstraat 31 06 te Reeuwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 60 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 24 augustus 2022

Kantoorruimte Fokkerstraat 18 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Fokkerstraat 18 te Reeuwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1960 met energielabel A+. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 253 m² (in units vanaf 108 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 14 juli 2022

Kantoorruimte Pasteurstraat 3 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Pasteurstraat 3 te Reeuwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1998. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 84 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 22 juni 2022

Bedrijfsruimte Fokkerstraat 30 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Fokkerstraat 30 te Reeuwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1960. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 245 m² (in units vanaf 235 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 18 mei 2022

Bedrijfsruimte Einsteinstraat 3 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Einsteinstraat 3 te Reeuwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 168 m².

Dinsdag 17 mei 2022

Bedrijfsruimte Jan Tinbergenstraat 8D Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Jan Tinbergenstraat 8D te Reeuwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2008. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder krachtstroom, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 54 m².

Zaterdag 16 april 2022

Bedrijfsruimte Leeghwaterstraat 33 04 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Leeghwaterstraat 33 04 te Reeuwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 485.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, airconditioning en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 340 m² (in units vanaf 320 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 13 april 2022

Bedrijfsruimte Pascalstraat 5ab Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Pascalstraat 5ab te Reeuwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2006. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 750.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 440 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent