Bedrijfspanden in de buurt Zoutman

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Zoutman en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter

Woensdag 31 augustus 2022

Kantoorruimte Leeghwaterstraat 31 06 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Leeghwaterstraat 31 06 te Reeuwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 60 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 24 augustus 2022

Kantoorruimte Fokkerstraat 18 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Fokkerstraat 18 te Reeuwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1960 met energielabel A+. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 253 m² (in units vanaf 108 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 14 juli 2022

Kantoorruimte Pasteurstraat 3 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Pasteurstraat 3 te Reeuwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1998. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 84 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 22 juni 2022

Bedrijfsruimte Fokkerstraat 30 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Fokkerstraat 30 te Reeuwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1960. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 245 m² (in units vanaf 235 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 18 mei 2022

Bedrijfsruimte Einsteinstraat 3 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Einsteinstraat 3 te Reeuwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 168 m².

Dinsdag 17 mei 2022

Bedrijfsruimte Jan Tinbergenstraat 8D Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Jan Tinbergenstraat 8D te Reeuwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2008. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder krachtstroom, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 54 m².

Zaterdag 16 april 2022

Bedrijfsruimte Leeghwaterstraat 33 04 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Leeghwaterstraat 33 04 te Reeuwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 116 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 13 april 2022

Bedrijfsruimte Pascalstraat 5ab Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Pascalstraat 5ab te Reeuwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2006. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 750.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 440 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 16 maart 2022

Bedrijfsruimte Edisonstraat 10 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Edisonstraat 10 te Reeuwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1994. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 535.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 520 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 18 februari 2022

Kantoorruimte Fokkerstraat 11 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Fokkerstraat 11 te Reeuwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1950. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 730 m² (in units vanaf 40 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Van Leeuwenhoekstraat 29 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Van Leeuwenhoekstraat 29 te Reeuwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2006 met energielabel A+. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 115 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Leeghwaterstraat 15 1-2- 3 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Leeghwaterstraat 15 1-2- 3 te Reeuwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, airconditioning en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 158 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent