Bedrijven in Zoutman

Wil je weten welke bedrijven er in Zoutman zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zoutman.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Leo, de gemuteerde leeuw B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Leo, de gemuteerde leeuw B.V. is gevestigd op Edisonstraat 15 te REEUWIJK en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dorps Klooster Reeuwijk VOF
Opgericht in December 2022

De vennootschap onder firma Dorps Klooster Reeuwijk VOF is gevestigd op Reeuwijkse Randweg 1 te REEUWIJK en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Hoburg Interieurbouw B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Hoburg Interieurbouw B.V. is gevestigd op Van Leeuwenhoekstraat 13 te REEUWIJK en is actief in de branche Interieurbouw.

Hoburg B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Hoburg B.V. is gevestigd op Van Leeuwenhoekstraat 13 te REEUWIJK en is actief in de branche Financiële holdings.

Vastgoed Jan Koemans Czn. Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Vastgoed Jan Koemans Czn. Holding B.V. is gevestigd op Leeghwaterstraat 25 te REEUWIJK en is actief in de branche Financiële holdings.

CCL Hair Den Bosch B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap CCL Hair Den Bosch B.V. is gevestigd op Leeghwaterstraat 33-01 te REEUWIJK en is actief in de branche Haarverzorging.

Klusservice van Hoften
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Klusservice van Hoften is gevestigd op Edisonstraat 27a te REEUWIJK en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

C.V. de Toscaanse Jasmijn
Opgericht in Oktober 2022

De commanditaire vennootschap C.V. de Toscaanse Jasmijn is gevestigd op Leeghwaterstraat 25 te REEUWIJK en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

C.V. De Vlaamse Gaai
Opgericht in Oktober 2022

De commanditaire vennootschap C.V. De Vlaamse Gaai is gevestigd op Leeghwaterstraat 25 te REEUWIJK en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

Donderdag 10 november 2022

Stichting De Vlaamse Gaaien
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting De Vlaamse Gaaien is gevestigd op Leeghwaterstraat 25 te REEUWIJK en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting de Toscaanse Jasmijn
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting de Toscaanse Jasmijn is gevestigd op Leeghwaterstraat 25 te REEUWIJK en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Stichting Administratiekantoor De Vlaamse Gaai
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor De Vlaamse Gaai is gevestigd op Leeghwaterstraat 25 te REEUWIJK en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Aspage Automatisering
Opgericht in Juni 2000

De onderneming Aspage Automatisering is gevestigd op Einsteinstraat 21b te REEUWIJK en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Zwarts Montage
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Zwarts Montage is gevestigd op Edisonstraat 21b te REEUWIJK en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Beigelbeck Bouw
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Beigelbeck Bouw is gevestigd op Pascalstraat 5b te REEUWIJK en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent