Bedrijfspanden in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Bodegraven-Reeuwijk en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Zondag 27 november 2022

Kantoorruimte Zoutmansweg 1 2 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Zoutmansweg 1 2 te Reeuwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1996. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 45 m² (in units vanaf 19 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 25 november 2022

Kantoorruimte Edisonstraat 27 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Edisonstraat 27 te Reeuwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1994. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, toilet en pantry. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 65 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 16 november 2022

Kantoorruimte Tjalk 12 Bodegraven

Dit bedrijfspand op het adres Tjalk 12 te Bodegraven is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2012. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 78 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 10 november 2022

Horecagelegenheid De Bree 38 Nieuwerbrug aan den Rijn

Dit bedrijfspand op het adres De Bree 38 te Nieuwerbrug aan den Rijn is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw uit 1912. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 409.000 euro. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 237 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Th. van Leeuwensingel 52 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Th. van Leeuwensingel 52 te Reeuwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2008. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 110 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 22 oktober 2022

Kantoorruimte Tjalk 17d Bodegraven

Dit bedrijfspand op het adres Tjalk 17d te Bodegraven is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2013. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 78 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 29 september 2022

Bedrijfsruimte Beneluxweg 18A Bodegraven

Dit bedrijfspand op het adres Beneluxweg 18A te Bodegraven is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer, heater, krachtstroom, overheaddeuren, pantry, toilet, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.960 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 23 september 2022

Kantoorruimte Tjalk 15E Bodegraven

Dit bedrijfspand op het adres Tjalk 15E te Bodegraven is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2013 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 75 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 20 september 2022

Bedrijfsruimte Meije 33 H 17 Bodegraven

Dit bedrijfspand op het adres Meije 33 H 17 te Bodegraven is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2020. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 156 m² (in units vanaf 78 m²).

Bedrijfsruimte Meije 33 T 21 Bodegraven

Dit bedrijfspand op het adres Meije 33 T 21 te Bodegraven is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw uit 2020. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 234 m² (in units vanaf 78 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 17 september 2022

Kantoorruimte Noordstraat 15 Bodegraven

Dit bedrijfspand op het adres Noordstraat 15 te Bodegraven is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1871. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 700.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 339 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Donderdag 15 september 2022

Kantoorruimte Goudseweg 179 Bodegraven

Dit bedrijfspand op het adres Goudseweg 179 te Bodegraven is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990 met energielabel A+. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, kabelgoten, kamerindeling, liften, pantry, systeemplafond, te openen ramen, toilet en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 575 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 31 augustus 2022

Kantoorruimte Leeghwaterstraat 31 06 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Leeghwaterstraat 31 06 te Reeuwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 60 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 24 augustus 2022

Kantoorruimte Fokkerstraat 18 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Fokkerstraat 18 te Reeuwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1960 met energielabel A+. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 253 m² (in units vanaf 108 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 14 juli 2022

Kantoorruimte Pasteurstraat 3 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Pasteurstraat 3 te Reeuwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1998. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 84 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent