Bedrijfspanden in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Bodegraven-Reeuwijk en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Zaterdag 23 maart 2024

Beleggingsobject Prins Hendrikstraat 3- 5 Bodegraven

Dit bedrijfspand op het adres Prins Hendrikstraat 3- 5 te Bodegraven heeft Beleggingsobject als hoofdfunctie. Het betreft hier bestaande bouw uit 1902. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 749.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 270 m².

Donderdag 29 februari 2024

Winkelruimte Miereakker 10 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Miereakker 10 te Reeuwijk is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2014 met energielabel A. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 80 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 16 februari 2024

Bedrijfsruimte Fokkerstraat 7b Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Fokkerstraat 7b te Reeuwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, toilet, pantry en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 59 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 13 februari 2024

Bedrijfsruimte Einsteinstraat 33 2 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Einsteinstraat 33 2 te Reeuwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 114 m².

Dinsdag 6 februari 2024

Kantoorruimte Duitslandweg 4 Bodegraven

Dit bedrijfspand op het adres Duitslandweg 4 te Bodegraven is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1999 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 2.057 m² en bestaat uit 4 bouwlagen.

Vrijdag 12 januari 2024

Bedrijfsruimte Portugalweg Bodegraven

Dit bedrijfspand op het adres Portugalweg te Bodegraven is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, sprinkler, toilet, pantry, airconditioning en inbouwarmaturen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 8.350 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Tolnasingel Bodegraven

Dit bedrijfspand op het adres Tolnasingel te Bodegraven is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 135.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 132 m².

Woensdag 10 januari 2024

Bedrijfsruimte Jan Tinbergenstraat 16b Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Jan Tinbergenstraat 16b te Reeuwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 209.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 168 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 22 december 2023

Bedrijfsruimte Lemsteraak 20 Bodegraven

Dit bedrijfspand op het adres Lemsteraak 20 te Bodegraven is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2015. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 91 m².

Bedrijfsruimte Leeghwaterstraat 23 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Leeghwaterstraat 23 te Reeuwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002 met energielabel A+++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, airconditioning en liften. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 762 m² (in units vanaf 27 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Kantoorruimte Leeghwaterstraat 25 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Leeghwaterstraat 25 te Reeuwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002 met energielabel A+. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning en liften. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 461 m² (in units vanaf 19 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Maandag 11 december 2023

Bedrijfsruimte Kerkweg 2 Driebruggen

Dit bedrijfspand op het adres Kerkweg 2 te Driebruggen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1960. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 2.175.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 2.273 m².

Zaterdag 4 november 2023

Kantoorruimte Tjalk 15D Bodegraven

Dit bedrijfspand op het adres Tjalk 15D te Bodegraven is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2013. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 75 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 1 november 2023

Bedrijfsruimte Leeghwaterstraat 5 Reeuwijk

Dit bedrijfspand op het adres Leeghwaterstraat 5 te Reeuwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002 met energielabel D. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 1.095.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, sprinkler, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.050 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zaterdag 21 oktober 2023

Bedrijfsruimte Julianastraat 15 Bodegraven

Dit bedrijfspand op het adres Julianastraat 15 te Bodegraven is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1906. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 590.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 202 m².

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement