Bedrijven in Bodegraven-Reeuwijk

Wil je weten welke bedrijven er in Bodegraven-Reeuwijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bodegraven-Reeuwijk.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

De Japanse Headspa Nederland B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap De Japanse Headspa Nederland B.V. is gevestigd op Willemstraat 56 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Marcel's Doggy Farm B.V.
Opgericht in November 2016

De besloten vennootschap Marcel's Doggy Farm B.V. is gevestigd op Koningin Wilhelminastr 84 te REEUWIJK en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Solutivo Digitaal
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Solutivo Digitaal is gevestigd op Kerkstraat 130 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Latentis werving en selectie B.V.
Opgericht in Juli 2020

De besloten vennootschap Latentis werving en selectie B.V. is gevestigd op Edisonstraat 17 te REEUWIJK en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

GlasRenovatie International B.V.
Opgericht in Januari 2011

De besloten vennootschap GlasRenovatie International B.V. is gevestigd op Dammekant 61 te BODEGRAVEN.

W.K. Panels B.V.
Opgericht in April 2005

De besloten vennootschap W.K. Panels B.V. is gevestigd op Westeinde 69a te Driebruggen.

Markquest B.V.
Opgericht in Juli 2007

De besloten vennootschap Markquest B.V. is gevestigd op Van Goghstraat 61 te REEUWIJK.

RR Infra Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap RR Infra Holding B.V. is gevestigd op Hooijerdijk 34 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Lilo en Stitch Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Lilo en Stitch Holding B.V. is gevestigd op Koningin Wilhelminastr 84 te REEUWIJK en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Ambari Jeugdzorg B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Ambari Jeugdzorg B.V. is gevestigd op Ereprijs 20 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Van Bits naar Bytes
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Van Bits naar Bytes is gevestigd op Spoorlaan 6 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Cupping Dynamic
Opgericht in April 2024

De onderneming Cupping Dynamic is gevestigd op Roland Holstlaan 29 te REEUWIJK en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

NLA tech
Opgericht in Februari 2024

De onderneming NLA tech is gevestigd op Einsteinstraat 13 te REEUWIJK en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

Koster Agro Services
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Koster Agro Services is gevestigd op Zijdeweg 37 te REEUWIJK en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

Vinovin
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Vinovin is gevestigd op Wederik 1 te REEUWIJK en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement