Bedrijven in Bodegraven-Reeuwijk

Wil je weten welke bedrijven er in Bodegraven-Reeuwijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bodegraven-Reeuwijk.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Leonie Buis
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Leonie Buis is gevestigd op Ambachtshof 49 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

RVDL Zorg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming RVDL Zorg is gevestigd op Binnenweg 5 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Galenkamp Consultancy
Opgericht in November 2022

De onderneming Galenkamp Consultancy is gevestigd op Prinsenstraat 8 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Interlink Management & Advies
Opgericht in November 2022

De onderneming Interlink Management & Advies is gevestigd op Ereprijs 23 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Het Zonnetje in Huis
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Het Zonnetje in Huis is gevestigd op Goudseweg 175a te BODEGRAVEN en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Karin's Haarboutique
Opgericht in Februari 1990

De vennootschap onder firma Karin's Haarboutique is gevestigd op Esdoornstraat 2A- B te Driebruggen en is actief in de branche Haarverzorging.

Plant@Home
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Plant@Home is gevestigd op Tempeldijk 16 te REEUWIJK en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Stichting De Vlaamse Gaaien
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting De Vlaamse Gaaien is gevestigd op Leeghwaterstraat 25 te REEUWIJK en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Vrienden van The Almond Tree
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Vrienden van The Almond Tree is gevestigd op De Groendijck 21 te Driebruggen en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Boerefijn Bouw en Advies
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Boerefijn Bouw en Advies is gevestigd op Prinses Marijkestraat 9 te Waarder en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

BK Transport Dienstverlening
Opgericht in November 2022

De onderneming BK Transport Dienstverlening is gevestigd op Van der Veenstraat 5 te REEUWIJK en is actief in de branche Laad-, los- en overslagactiviteiten niet voor zeevaart.

Brame Trading
Opgericht in November 2022

De onderneming Brame Trading is gevestigd op Raadhuisweg 161 te REEUWIJK en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Stichting de Toscaanse Jasmijn
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting de Toscaanse Jasmijn is gevestigd op Leeghwaterstraat 25 te REEUWIJK en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Stichting Administratiekantoor De Vlaamse Gaai
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor De Vlaamse Gaai is gevestigd op Leeghwaterstraat 25 te REEUWIJK en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Colstee Consult B.V.
Opgericht in Juni 1993

De besloten vennootschap Colstee Consult B.V. is gevestigd op Armstronglaan 22 te REEUWIJK.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent