Bedrijfspanden in de buurt Bosch en Vaart

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Bosch en Vaart en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Vrijdag 29 maart 2024

Kantoorruimte Wagenweg 252II Haarlem

Dit bedrijfspand op het adres Wagenweg 252II te Haarlem is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1915 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 25 m² (in units vanaf 18 m²) en bestaat uit 4 bouwlagen.

Kantoorruimte Wagenweg 252I Haarlem

Dit bedrijfspand op het adres Wagenweg 252I te Haarlem is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1915 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 25 m² (in units vanaf 18 m²) en bestaat uit 4 bouwlagen.

Dinsdag 6 februari 2024

Horecagelegenheid Wagenweg 214 Haarlem

Dit bedrijfspand op het adres Wagenweg 214 te Haarlem is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw uit 1932. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 315 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Donderdag 14 september 2023

Kantoorruimte Wagenweg 252 Haarlem

Dit bedrijfspand op het adres Wagenweg 252 te Haarlem is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1915. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, te openen ramen, toilet en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 48 m² (in units vanaf 20 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 7 september 2022

Kantoorruimte Spruitenbosstraat 11 Haarlem

Dit bedrijfspand op het adres Spruitenbosstraat 11 te Haarlem is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1907 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 118 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Buurten in Haarlemmerhoutkwartier

Meer nieuws in Bosch en Vaart

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Haarlem

Flitser Fonteinlaan, Haarlem
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 03:01 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement