Bedrijven in Bosch en Vaart

Wil je weten welke bedrijven er in Bosch en Vaart zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bosch en Vaart.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Studio Hogenboom
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Studio Hogenboom is gevestigd op Prinsessekade 7 te Haarlem en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

SL Digital
Opgericht in Februari 2024

De onderneming SL Digital is gevestigd op Berkenrodestraat 38B te Haarlem en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Van Zutphen Interim Management
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Van Zutphen Interim Management is gevestigd op Schouwtjeslaan 34 te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Maandag 18 maart 2024

JWR Investments B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap JWR Investments B.V. is gevestigd op Eindenhoutstraat 1 te Haarlem en is actief in de branche Financiële holdings.

Renwe Jules digital marketing B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Renwe Jules digital marketing B.V. is gevestigd op Bos en Hovenstraat 13 te Haarlem en is actief in de branche Financiële holdings.

Praktijk Froucke Cornelissen
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Praktijk Froucke Cornelissen is gevestigd op Prinsessekade 51 te Haarlem en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Briek Boven B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Briek Boven B.V. is gevestigd op Prinsessekade 16 te Haarlem en is actief in de branche Actuariële en pensioenadviesbureaus; beheer en administratie van pensioenvermogens.

Rotmans Holding B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Rotmans Holding B.V. is gevestigd op Bos en Hovenstraat 8 te Haarlem en is actief in de branche Financiële holdings.

Brand Metrics B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Brand Metrics B.V. is gevestigd op Westerhoutstraat 38 te Haarlem en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Dinsdag 23 januari 2024

Vereniging van Eigenaars Schouwtjeslaan 102 en 100 te Haarlem
Opgericht in December 2023

De vereniging Vereniging van Eigenaars Schouwtjeslaan 102 en 100 te Haarlem is gevestigd op Schouwtjeslaan 102 te Haarlem en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Ceras - training en instructie
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Ceras - training en instructie is gevestigd op Zomerluststraat 25-0012 te Haarlem en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Donderdag 11 januari 2024

Human Assistance Network for Daily Support B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Human Assistance Network for Daily Support B.V. is gevestigd op Spruitenbosstraat 11 te Haarlem en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Differenza Women's Wear
Opgericht in September 1990

De onderneming Differenza Women's Wear is gevestigd op Bos en Hovenstraat 14 te Haarlem en is actief in de branche Groothandel in bovenkleding.

Godfroy Landschapsontwerp
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Godfroy Landschapsontwerp is gevestigd op Van Hogendorpstraat 9 te Haarlem en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Masen Interim Finance
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Masen Interim Finance is gevestigd op Westerhoutstraat 22 te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Buurten in Haarlemmerhoutkwartier

Meer nieuws in Bosch en Vaart

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Haarlem

Flitser Fonteinlaan, Haarlem
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 03:01 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement