Bedrijven in Haarlem

Wil je weten welke bedrijven er in Haarlem zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Haarlem.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Gevorkjan Care And Service.
Opgericht in November 2022

De onderneming Gevorkjan Care And Service. is gevestigd op Herman Kruyderstraat 9 te Haarlem en is actief in de branche Thuiszorg.

Femke Nijboer Opvang & Begeleiding
Opgericht in November 2022

De onderneming Femke Nijboer Opvang & Begeleiding is gevestigd op Roordastraat 2 te Haarlem en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Mette's Coffee
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Mette's Coffee is gevestigd op De Witstraat 26 te Haarlem en is actief in de branche Eventcatering.

Highlite Studio
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma Highlite Studio is gevestigd op Kloosterstraat 49 te Haarlem en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Vereniging van eigenaars van het gebouw Roosveldstraat 2A Zwart en Rood te Haarlem
Opgericht in Oktober 1976

De vereniging Vereniging van eigenaars van het gebouw Roosveldstraat 2A Zwart en Rood te Haarlem is gevestigd op Roosveldstraat 2A RD te Haarlem en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

JB-DEV
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming JB-DEV is gevestigd op Professor Kouwerstraat 38 te Haarlem en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Stichting Damiaat
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Damiaat is gevestigd op Uit den Bosstraat 13 te Haarlem en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Easykat
Opgericht in November 2022

De onderneming Easykat is gevestigd op Van Marumstraat 58 te Haarlem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Jong BVNL
Opgericht in Oktober 2022

De vereniging Jong BVNL is gevestigd op Palletweg 32 te Haarlem en is actief in de branche Politieke organisaties.

Yoran Consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Yoran Consultancy is gevestigd op Vrouwehekstraat 46 te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

ZAAD 17 Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap ZAAD 17 Holding B.V. is gevestigd op Crayenesterlaan 142 te Haarlem en is actief in de branche Financiƫle holdings.

FvK Makelaardij
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming FvK Makelaardij is gevestigd op Koepelplein 1E Unit 326 te Haarlem en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

AXOI Afbouw
Opgericht in November 2022

De onderneming AXOI Afbouw is gevestigd op Saenredamstraat 56A te Haarlem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

GOS Consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming GOS Consultancy is gevestigd op William Boothstraat 58 te Haarlem en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Rising Relations
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Rising Relations is gevestigd op Emmalaan 31 te Haarlem en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent