Bedrijven in Haarlem

Wil je weten welke bedrijven er in Haarlem zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Haarlem.

Filter Filter

Vanmorgen

M.H Healthy & Solutions
Opgericht in September 2023

De onderneming M.H Healthy & Solutions is gevestigd op Van Moerkerkenstraat 49 te Haarlem en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Voice-Otting
Opgericht in September 2023

De onderneming Voice-Otting is gevestigd op Zaanenlaan 46 te Haarlem en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Vereniging van Eigenaars van het perceel te Haarlem, mr. Cornelisstraat 38, 40 zwart en 40 rood
Opgericht in November 1976

De vereniging Vereniging van Eigenaars van het perceel te Haarlem, mr. Cornelisstraat 38, 40 zwart en 40 rood is gevestigd op Meester Cornelisstraat 40ZW te Haarlem en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Elephant HR
Opgericht in September 2023

De onderneming Elephant HR is gevestigd op Steenbokstraat 42 te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Yncrement
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Yncrement is gevestigd op Narcisplantsoen 11 te Haarlem en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

YTBusiness
Opgericht in September 2023

De onderneming YTBusiness is gevestigd op Regentesselaan 11 te Haarlem en is actief in de branche Public relationsbureaus.

AE-businesses VOF
Opgericht in September 2023

De vennootschap onder firma AE-businesses VOF is gevestigd op Tuinkersstraat 14 te Haarlem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Kaplan Diensten
Opgericht in September 2023

De onderneming Kaplan Diensten is gevestigd op Sutan Sjahrirstraat 22 te Haarlem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

NeboConsuTL B.V. i.o.
Opgericht in September 2023

De onderneming NeboConsuTL B.V. i.o. is gevestigd op Tuinlaantje 10A te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Rosa Kraal
Opgericht in September 2023

De onderneming Rosa Kraal is gevestigd op Eksterlaan 107 te Haarlem en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

VanToek
Opgericht in September 2023

De onderneming VanToek is gevestigd op Iepenstraat 11 te Haarlem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Sunny House Holding B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Sunny House Holding B.V. is gevestigd op Schouwtjeslaan 59ZW te Haarlem en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Taatiedelicious
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Taatiedelicious is gevestigd op Allanstraat 69 te Haarlem en is actief in de branche Eventcatering.

Fem Educatie
Opgericht in September 2023

De onderneming Fem Educatie is gevestigd op Tesselschadestraat 67 te Haarlem en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

FiremedX B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap FiremedX B.V. is gevestigd op Garenkokerskade 39 te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent