Bedrijven in Haarlem

Wil je weten welke bedrijven er in Haarlem zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Haarlem.

Filter

Dinsdag 28 juni 2022

N.R.D. Zorg
Opgericht in juni 2022

De onderneming N.R.D. Zorg is gevestigd op Van Ostadestraat 7RD te Haarlem en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Haarlem > Ter Kleefkwartier > Kleverpark-zuid > 2023XA
Psycholoog MB
Opgericht in mei 2022

De onderneming Psycholoog MB is gevestigd op Lange Poellaan 31 te Haarlem en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Haarlem > Haarlemmerhoutkwartier > Rozenprieel-zuid > 2012VV
Vereniging van Eigenaars Houtplein 10 RD en ZW te Haarlem
Opgericht in mei 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Houtplein 10 RD en ZW te Haarlem is gevestigd op Houtplein 10RD te Haarlem en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Haarlem > Haarlemmerhoutkwartier > Koninginnebuurt > 2012DG
Christien Zorgt
Opgericht in juni 2022

De onderneming Christien Zorgt is gevestigd op Edward Jennerstraat 30 te Haarlem en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Haarlem > Boerhaavewijk > Geneesherenbuurt > 2035EN
B.v.B. Mondzorg
Opgericht in juni 2022

De onderneming B.v.B. Mondzorg is gevestigd op Schipholweg 168 te Haarlem en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Haarlem > Boerhaavewijk > Romolenpolder-oost > 2035LB
Vereniging van Eigenaars gebouw Tempeliersstraat 67-69
Opgericht in april 2018

De vereniging Vereniging van Eigenaars gebouw Tempeliersstraat 67-69 is gevestigd op Spaarnwouderstraat 47 te Haarlem en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Haarlem > Oude Stad > Burgwal > 2011AB
Vereniging van Eigenaars gebouw Linschotenstraat 4
Opgericht in mei 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars gebouw Linschotenstraat 4 is gevestigd op Spaarnwouderstraat 47 te Haarlem en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Haarlem > Oude Stad > Burgwal > 2011AB
Roll of the Dice
Opgericht in mei 2022

De vennootschap onder firma Roll of the Dice is gevestigd op Meester Cornelisstraat 64ZW te Haarlem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Haarlem > Ter Kleefkwartier > Kleverpark-noord > 2023DJ
Vereniging van Eigenaars Ruysdaelstraat 18 te Haarlem
Opgericht in januari 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Ruysdaelstraat 18 te Haarlem is gevestigd op Ruysdaelstraat 18ZW te Haarlem en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Haarlem > Transvaalwijk > Frans Halsbuurt > 2021EN
Nada Management B.V.
Opgericht in juni 2022

De besloten vennootschap Nada Management B.V. is gevestigd op Jelgersmastraat 49 te Haarlem en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Haarlem > Ter Kleefkwartier > Kleverpark-noord > 2023EN
W. Schmidt Holding B.V.
Opgericht in juni 2022

De besloten vennootschap W. Schmidt Holding B.V. is gevestigd op Weteringstraat 50 te Haarlem en is actief in de branche Financiële holdings.

Haarlem > Ter Kleefkwartier > Bomenbuurt-west > 2023RV
Kieskeurig Claim B.V.
Opgericht in juni 2022

De besloten vennootschap Kieskeurig Claim B.V. is gevestigd op Nijverheidsweg 18 te Haarlem en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Haarlem > Waarder- en Veerpolder > Waarderpolder > 2031CP
Larus Beheer B.V.
Opgericht in juni 2022

De besloten vennootschap Larus Beheer B.V. is gevestigd op Nijverheidsweg 18 te Haarlem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Haarlem > Waarder- en Veerpolder > Waarderpolder > 2031CP
PetRock Digital Asset Management B.V.
Opgericht in juni 2022

De besloten vennootschap PetRock Digital Asset Management B.V. is gevestigd op Emauslaan 1 te Haarlem en is actief in de branche Financiële holdings.

Haarlem > Haarlemmerhoutkwartier > Zuiderhout > 2012PH
Perpetual Aperture B.V.
Opgericht in juni 2022

De besloten vennootschap Perpetual Aperture B.V. is gevestigd op Emauslaan 1 te Haarlem en is actief in de branche Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

Haarlem > Haarlemmerhoutkwartier > Zuiderhout > 2012PH

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement