Bedrijfspanden in de gemeente Haarlem

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Haarlem en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Vanmorgen

Kantoorruimte Tappersweg 15B Haarlem

Dit bedrijfspand op het adres Tappersweg 15B te Haarlem is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2006 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder liften, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 80 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Dinsdag 27 februari 2024

Bedrijfsruimte Izaäk Enschedéweg 44 Haarlem

Dit bedrijfspand op het adres Izaäk Enschedéweg 44 te Haarlem is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022 met energielabel A++. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 325.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 114 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Nijverheidsweg 42 Haarlem

Dit bedrijfspand op het adres Nijverheidsweg 42 te Haarlem is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1960. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 63 m² (in units vanaf 26 m²).

Winkelruimte Grote Houtstraat 102 Haarlem

Dit bedrijfspand op het adres Grote Houtstraat 102 te Haarlem is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 84 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 21 februari 2024

Winkelruimte Kampervest 7AZW Haarlem

Dit bedrijfspand op het adres Kampervest 7AZW te Haarlem is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 75 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Tappersweg 14 034 Haarlem

Dit bedrijfspand op het adres Tappersweg 14 034 te Haarlem is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder liften, te openen ramen, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 196 m² en bestaat uit 5 bouwlagen.

Kantoorruimte Hendrik Figeeweg 1V Haarlem

Dit bedrijfspand op het adres Hendrik Figeeweg 1V te Haarlem is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2008. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 180 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zaterdag 17 februari 2024

Winkelruimte Verwulft 3 Haarlem

Dit bedrijfspand op het adres Verwulft 3 te Haarlem is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 210 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Kantoorruimte Florapark 1 Haarlem

Dit bedrijfspand op het adres Florapark 1 te Haarlem is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1880. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 220 m² (in units vanaf 26 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Robert Peereboomweg 13F Haarlem

Dit bedrijfspand op het adres Robert Peereboomweg 13F te Haarlem is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1977 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 375 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Vrijdag 16 februari 2024

Kantoorruimte Hendrik Figeeweg 1Y Haarlem

Dit bedrijfspand op het adres Hendrik Figeeweg 1Y te Haarlem is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2008 met energielabel A+. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 125 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Zijlweg 148C Haarlem

Dit bedrijfspand op het adres Zijlweg 148C te Haarlem is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 1.200 m² (in units vanaf 60 m²) en bestaat uit 4 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Wateringweg 1 D 16 Haarlem

Dit bedrijfspand op het adres Wateringweg 1 D 16 te Haarlem is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 91 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 13 februari 2024

Bedrijfsruimte Hulswitweg 63 Haarlem

Dit bedrijfspand op het adres Hulswitweg 63 te Haarlem is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 126 m².

Dinsdag 6 februari 2024

Horecagelegenheid Wagenweg 214 Haarlem

Dit bedrijfspand op het adres Wagenweg 214 te Haarlem is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw uit 1932. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 315 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent