Bedrijfspanden in de buurt Oud Charlois

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Oud Charlois en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Donderdag 14 december 2023

Bedrijfsruimte Plompertstraat 20L Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Plompertstraat 20L te Rotterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2014. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 99 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Maandag 11 december 2023

Bedrijfsruimte Grondherendijk 5A Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Grondherendijk 5A te Rotterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1930. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 575.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 795 m².

Zaterdag 3 juni 2023

Bedrijfsruimte Plompertstraat 12 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Plompertstraat 12 te Rotterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1959. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.250 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 13 mei 2023

Bedrijfsruimte Grondherendijk 31 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Grondherendijk 31 te Rotterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1930. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 166 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 9 mei 2023

Bedrijfsruimte Plompertstraat 42 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Plompertstraat 42 te Rotterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2018. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 795 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 1 november 2022

Beleggingsobject De Quackstraat 70A Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres De Quackstraat 70A te Rotterdam heeft Beleggingsobject als hoofdfunctie. Het betreft hier bestaande bouw uit 1939. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 247.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 93 m².

Dinsdag 13 september 2022

Bedrijfsruimte Plompertstraat 16 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Plompertstraat 16 te Rotterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1970. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 990 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 29 juli 2022

Bedrijfsruimte Plompertstraat 50- 52 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Plompertstraat 50- 52 te Rotterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2018 met energielabel A++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, betonvloer, airconditioning en inbouwarmaturen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.590 m² (in units vanaf 645 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 24 december 2021

Bedrijfsruimte Spuikade 1 Rotterdam

Dit bedrijfspand op het adres Spuikade 1 te Rotterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1986 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 505 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Meer nieuws in Oud Charlois

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Rotterdam

Flitser Laan op Zuid, Rotterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 16:20 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent