Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Oud Charlois

Wil je weten welke bedrijven er in Oud Charlois zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oud Charlois.

In Oud Charlois zoek ik een:

  Maandag 8 april 2019

  PAMA Onderhoudsbedrijf
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming PAMA Onderhoudsbedrijf is gevestigd op Portlandstraat 56B te Rotterdam en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

  Rotterdam » Charlois » Oud Charlois » 3082XK
  Iko Diensten
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Iko Diensten is gevestigd op Grondherendijk 53C te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Rotterdam » Charlois » Oud Charlois » 3082DH
  Zuid-Holland Brandwacht
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Zuid-Holland Brandwacht is gevestigd op Wolphaertsbocht 137B te Rotterdam en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

  Rotterdam » Charlois » Oud Charlois » 3082AJ
  Dahoe Networks
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Dahoe Networks is gevestigd op Nachtegaalplein 4B te Rotterdam en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

  Rotterdam » Charlois » Oud Charlois » 3082NH
  Sues Rijschool
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Sues Rijschool is gevestigd op Kwartelstraat 14C te Rotterdam en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

  Rotterdam » Charlois » Oud Charlois » 3082NG
  Andalusia Grond & Kabelwerk
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Andalusia Grond & Kabelwerk is gevestigd op De Quackstraat 52A te Rotterdam en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

  Rotterdam » Charlois » Oud Charlois » 3082VV

  Maandag 18 maart 2019

  Honey Jones-Hughes
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Honey Jones-Hughes is gevestigd op Wolphaertstraat 15B te Rotterdam en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  Rotterdam » Charlois » Oud Charlois » 3082BJ
  EDPA Consulting B.V.
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming EDPA Consulting B.V. is gevestigd op Struitenweg 40C te Rotterdam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Rotterdam » Charlois » Oud Charlois » 3082WX
  Yusein Hasan
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Yusein Hasan is gevestigd op Bakkerstraat 209 te Rotterdam en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

  Rotterdam » Charlois » Oud Charlois » 3082HB
  Klusbedrijf JLMG
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Klusbedrijf JLMG is gevestigd op Nieuwenhoornstraat 79B te Rotterdam en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

  Rotterdam » Charlois » Oud Charlois » 3082VD
  Zwaluw Taxi Service
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Zwaluw Taxi Service is gevestigd op Zwaluwstraat 23A te Rotterdam en is actief in de branche Vervoer per taxi.

  Rotterdam » Charlois » Oud Charlois » 3082ML
  Michal Kosciuk Klussenbedrijf
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Michal Kosciuk Klussenbedrijf is gevestigd op Zuidhoek 212B te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Rotterdam » Charlois » Oud Charlois » 3082PR
  Semperfi Products
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Semperfi Products is gevestigd op Doklaan 119A te Rotterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Rotterdam » Charlois » Oud Charlois » 3082RH
  N. Avgoustidis
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming N. Avgoustidis is gevestigd op Frans Bekkerstraat 87C te Rotterdam en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  Rotterdam » Charlois » Oud Charlois » 3082TK
  Magdziak Bouw
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Magdziak Bouw is gevestigd op Frans Bekkerstraat 70C te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Rotterdam » Charlois » Oud Charlois » 3082TV
  Carmen José
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Carmen José is gevestigd op Talingstraat 5G te Rotterdam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Rotterdam » Charlois » Oud Charlois » 3082MG

  Donderdag 7 maart 2019

  Simo Cleaning
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Simo Cleaning is gevestigd op Katendrechtse Lagedijk 437B 01 te Rotterdam en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

  Rotterdam » Charlois » Oud Charlois » 3082GB
  stephys care
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming stephys care is gevestigd op Doklaan 119B te Rotterdam en is actief in de branche Praktijken van psychiaters en dagbehandelcentra voor geestelijke gezondheids- en verslavingszorg.

  Rotterdam » Charlois » Oud Charlois » 3082RH
  Epiphany Art
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Epiphany Art is gevestigd op Zuidhoek 290A te Rotterdam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Rotterdam » Charlois » Oud Charlois » 3082PV
  Binkowski Bouwservice
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Binkowski Bouwservice is gevestigd op Gruttostraat 65B te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Rotterdam » Charlois » Oud Charlois » 3082ND

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?