Bedrijven in Oud Charlois

Wil je weten welke bedrijven er in Oud Charlois zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oud Charlois.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Berkveldt
Opgericht in Juli 2021

De vennootschap onder firma Berkveldt is gevestigd op Pendrechtstraat 37 te Rotterdam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Rufi Lasbedrijf
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Rufi Lasbedrijf is gevestigd op Zuidhoek 165 te Rotterdam en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

ANI Zorg
Opgericht in Januari 2024

De onderneming ANI Zorg is gevestigd op Nieuwenhoornstraat 33 te Rotterdam en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

ST Tech
Opgericht in Januari 2024

De onderneming ST Tech is gevestigd op Westduelstraat 24E te Rotterdam en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Dinsdag 23 januari 2024

D.Lachniuk Bouw
Opgericht in Mei 2019

De vennootschap onder firma D.Lachniuk Bouw is gevestigd op Maximiliaanstraat 16B te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Port Technical Services International B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Port Technical Services International B.V. is gevestigd op Spuikade 17 te Rotterdam en is actief in de branche Overige keuring en controle.

Ellsy
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Ellsy is gevestigd op Dorpsweg 19B te Rotterdam en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

EZZ Klussenbedrijf
Opgericht in Januari 2024

De onderneming EZZ Klussenbedrijf is gevestigd op Habsburgstraat 9A te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Aknaf Sales
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Aknaf Sales is gevestigd op Dokstraat 65 te Rotterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 11 januari 2024

Multiuse Solutions B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Multiuse Solutions B.V. is gevestigd op Wolphaertsbocht 149D te Rotterdam en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Fadmar B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Fadmar B.V. is gevestigd op Huismanstraat 51 te Rotterdam en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

RANA B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap RANA B.V. is gevestigd op Verboomstraat 99A te Rotterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

IlluminiLUX
Opgericht in December 2023

De onderneming IlluminiLUX is gevestigd op Kwartelstraat 13C te Rotterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Rtport
Opgericht in December 2023

De onderneming Rtport is gevestigd op Charloisse Kerksingel 74A te Rotterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Top Diamonds
Opgericht in December 2023

De onderneming Top Diamonds is gevestigd op Zuidhoek 72C te Rotterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Meer nieuws in Oud Charlois

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Rotterdam

Flitser Laan op Zuid, Rotterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 15:56 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent