Bedrijven in Gieten

Wil je weten welke bedrijven er in Gieten zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Gieten.

Filter

Maandag 26 september 2022

ProjectbureauZorg
Opgericht in September 2022

De onderneming ProjectbureauZorg is gevestigd op de Weegbree 78 te Gieten en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dienstverlening Oldenkamp
Opgericht in September 2022

De onderneming Dienstverlening Oldenkamp is gevestigd op Dalkruid 29 te Gieten en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Maandag 12 september 2022

Bouwend Noord Houtbouw B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Bouwend Noord Houtbouw B.V. is gevestigd op Bloemakkers 3 te Gieten en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Woensdag 31 augustus 2022

Ven Webhandel
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Ven Webhandel is gevestigd op Julianalaan 25 te Gieten en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

NaturalPB
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming NaturalPB is gevestigd op Grote Kamp 78 te Gieten en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 25 augustus 2022

VKNG Beleggingen C.V.
Opgericht in Juli 2022

De commanditaire vennootschap VKNG Beleggingen C.V. is gevestigd op de Bonne 2 te Gieten en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

De Bouwbalie Noord
Opgericht in Juli 2022

De onderneming De Bouwbalie Noord is gevestigd op Duurschenlaan 11 te Gieten en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Data Viz Academy
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Data Viz Academy is gevestigd op Westerend 8 te Gieten en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Sander Zuidema
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Sander Zuidema is gevestigd op Liesterkrallen 3 te Gieten en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Donderdag 4 augustus 2022

Pizzeria Casa Mia
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Pizzeria Casa Mia is gevestigd op Stationsstraat 8 te Gieten en is actief in de branche Restaurants.

Stichting VKNG Beleggingen
Opgericht in Juli 2022

De stichting Stichting VKNG Beleggingen is gevestigd op de Bonne 2 te Gieten en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

BB People B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap BB People B.V. is gevestigd op Iebeern 14 te Gieten en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Dinsdag 12 juli 2022

Stichting administratiekantoor Poho
Opgericht in Juni 2022

De stichting Stichting administratiekantoor Poho is gevestigd op Schoolstraat 12b te Gieten en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Veenzand B.V.
Opgericht in Januari 2012

De besloten vennootschap Veenzand B.V. is gevestigd op Brink 1c te Gieten en is actief in de branche huisartsen.

Whanau Beheer B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Whanau Beheer B.V. is gevestigd op Brink 1c te Gieten en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Meer nieuws in Gieten

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent