Bedrijven in Gieten

Wil je weten welke bedrijven er in Gieten zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Gieten.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

A2 Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap A2 Holding B.V. is gevestigd op de Waag 2 te Gieten en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

DMR Invest B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap DMR Invest B.V. is gevestigd op Duurschenlaan 7 te Gieten en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 10 november 2022

Knol Ingenieursbureau B.V.
Opgericht in Oktober 2007

De besloten vennootschap Knol Ingenieursbureau B.V. is gevestigd op Veenhof 7 te Gieten en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Erik Knol Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Erik Knol Beheer B.V. is gevestigd op Veenhof 7 te Gieten en is actief in de branche Financiële holdings.

Paardenkettinkjes
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Paardenkettinkjes is gevestigd op Achter 't Hout 13 te Gieten en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

De Droomversnelling
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming De Droomversnelling is gevestigd op Landspoelen 9 te Gieten en is actief in de branche Uitgeverijen van boeken.

KS Gieten
Opgericht in September 2022

De onderneming KS Gieten is gevestigd op Steenkamp 4k te Gieten en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Bonder SGL V.O.F
Opgericht in Maart 2022

De vennootschap onder firma Bonder SGL V.O.F is gevestigd op Wegedoorn 3 te Gieten en is actief in de branche Slopen van bouwwerken.

RiemerSW
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming RiemerSW is gevestigd op Grote Kamp 62 te Gieten en is actief in de branche Thuiszorg.

Vrijdag 7 oktober 2022

RN studio
Opgericht in September 2022

De onderneming RN studio is gevestigd op Grote Kamp 78 te Gieten en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

disvape
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma disvape is gevestigd op Dreeuwing 6 te Gieten en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Solar Warehouse B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Solar Warehouse B.V. is gevestigd op Julianalaan 30 te Gieten en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige artikelen n.e.g..

EPIC Interieur Beheer B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap EPIC Interieur Beheer B.V. is gevestigd op Esweg 4 te Gieten en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Maandag 26 september 2022

ProjectbureauZorg
Opgericht in September 2022

De onderneming ProjectbureauZorg is gevestigd op de Weegbree 78 te Gieten en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dienstverlening Oldenkamp
Opgericht in September 2022

De onderneming Dienstverlening Oldenkamp is gevestigd op Dalkruid 29 te Gieten en is actief in de branche Landschapsverzorging.

 

Meer nieuws in Gieten

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent