Bedrijven in Gieten

Wil je weten welke bedrijven er in Gieten zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Gieten.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

WilTech
Opgericht in Januari 2023

De onderneming WilTech is gevestigd op Stationsstraat 18 te Gieten en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Dost Woateradvies
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Dost Woateradvies is gevestigd op Bonnen 67 te Gieten en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Postma Gieten B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Postma Gieten B.V. is gevestigd op Achter 't Hout 9 te Gieten en is actief in de branche Groothandel in landbouwmachines, werktuigen en tractoren.

E.V. Postma Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap E.V. Postma Holding B.V. is gevestigd op Achter 't Hout 9 te Gieten en is actief in de branche Financiële holdings.

Omheiningen Gieten B.V.
Opgericht in Januari 2018

De besloten vennootschap Omheiningen Gieten B.V. is gevestigd op Achter 't Hout 9 te Gieten en is actief in de branche Groothandel in ijzer- en metaalwaren.

Lingen's
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Lingen's is gevestigd op Brink 17 te Gieten en is actief in de branche Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen.

Modebewust kledingbieb
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Modebewust kledingbieb is gevestigd op Asserstraat 36 te Gieten en is actief in de branche Verhuur van kleding en huishoudelijke artikelen.

E-rent Gieten
Opgericht in Januari 2023

De onderneming E-rent Gieten is gevestigd op Brink 2 te Gieten en is actief in de branche Verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen (geen automaten).

Care For Buildings Group B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Care For Buildings Group B.V. is gevestigd op Oelenboom 15 te Gieten en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Care For Buildings B.V.
Opgericht in Januari 2017

De besloten vennootschap Care For Buildings B.V. is gevestigd op Oelenboom 15 te Gieten en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

Warmink Licht & Geluid
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Warmink Licht & Geluid is gevestigd op Markescheiding 52 te Gieten en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Vereniging Water in bedrijf
Opgericht in December 2022

De vereniging Vereniging Water in bedrijf is gevestigd op Achter 't Hout 15 te Gieten en is actief in de branche Natuurbehoud.

Stichting deBasis
Opgericht in December 2022

De stichting Stichting deBasis is gevestigd op Schoolstraat 1 te Gieten en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

Woensdag 14 december 2022

A2 Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap A2 Holding B.V. is gevestigd op de Waag 2 te Gieten en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

DMR Invest B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap DMR Invest B.V. is gevestigd op Duurschenlaan 7 te Gieten en is actief in de branche Financiële holdings.

 

Meer nieuws in Gieten

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent