Bedrijven in Oosteinde

Wil je weten welke bedrijven er in Oosteinde zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oosteinde.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Diamond Plane Tags
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Diamond Plane Tags is gevestigd op Aalsmeerderweg 239O te Aalsmeer en is actief in de branche Vervaardiging van overige producten van metaal n.e.g..

M. Douma transport
Opgericht in April 2023

De onderneming M. Douma transport is gevestigd op Hornweg 181 te Aalsmeer en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Migrate IT
Opgericht in April 2023

De onderneming Migrate IT is gevestigd op Oosteinderweg 589 te Aalsmeer en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Dinsdag 23 mei 2023

Ode Archive
Opgericht in April 2023

De onderneming Ode Archive is gevestigd op Aalsmeerderweg 322 te Aalsmeer en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

OTM Interim Finance
Opgericht in April 2023

De onderneming OTM Interim Finance is gevestigd op Boomgaard 24 te Aalsmeer en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

Smart Gaming CA B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Smart Gaming CA B.V. is gevestigd op Thailandlaan 6 te Aalsmeer en is actief in de branche Loterijen en kansspelen (geen amusementsautomaten).

DIPS- Bud Bouwbedrijf
Opgericht in April 2023

De onderneming DIPS- Bud Bouwbedrijf is gevestigd op Oosteinderweg 123b te Aalsmeer en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Juarez Lifante
Opgericht in April 2023

De onderneming Juarez Lifante is gevestigd op Hornweg 159 te Aalsmeer en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

Valero Transport
Opgericht in April 2023

De onderneming Valero Transport is gevestigd op Hornweg 159 te Aalsmeer en is actief in de branche Koeriers.

Victoria Services B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Victoria Services B.V. is gevestigd op L.A. Braakstraat 35 te Aalsmeer en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Kamikaze Collection Europe B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Kamikaze Collection Europe B.V. is gevestigd op Aalsmeerderweg 47C 01H te Aalsmeer en is actief in de branche Vervaardiging van niet-elektrische en -elektronische onderdelen en toebehoren voor auto’s.

Sbid
Opgericht in April 2023

De onderneming Sbid is gevestigd op Clauslaan 6 te Aalsmeer en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

d-jewellery
Opgericht in April 2023

De onderneming d-jewellery is gevestigd op Snoekbaarsstraat 22 te Aalsmeer en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Hero & Emma
Opgericht in Maart 2023

De vennootschap onder firma Hero & Emma is gevestigd op Emmastraat 20 te Aalsmeer en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Vrijdag 21 april 2023

Sup Judje
Opgericht in April 2023

De onderneming Sup Judje is gevestigd op Clauslaan 54 te Aalsmeer en is actief in de branche Roei-, kano-, zeil- en surfsport e.d..

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent