Bedrijven in Oosteinde

Wil je weten welke bedrijven er in Oosteinde zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oosteinde.

Filter Filter

Donderdag 24 augustus 2023

Anouschka Hoitzing
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Anouschka Hoitzing is gevestigd op Aalsmeerderweg 341 te Aalsmeer en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Taraneh Music & Performance
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Taraneh Music & Performance is gevestigd op Wilhelminastraat 59 te Aalsmeer en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Massage with Cupping
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Massage with Cupping is gevestigd op Poldermeesterplein 39b te Aalsmeer en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Ranconsult
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Ranconsult is gevestigd op Brasemstraat 32 te Aalsmeer en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Alpha Meuse Office Support
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Alpha Meuse Office Support is gevestigd op Zandoogjestraat 4 te Aalsmeer en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Marty Trading
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Marty Trading is gevestigd op Koolwitjestraat 80 te Aalsmeer en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Echo Economy B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Echo Economy B.V. is gevestigd op Aalsmeerderweg 241-16 te Aalsmeer en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Snoep Makelaardij B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Snoep Makelaardij B.V. is gevestigd op Margrietstraat 14 te Aalsmeer en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Genstar Business B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Genstar Business B.V. is gevestigd op Aalsmeerderweg 241-16 te Aalsmeer en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Snoepgoed JR B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Snoepgoed JR B.V. is gevestigd op Margrietstraat 14 te Aalsmeer en is actief in de branche Financiële holdings.

Wingmores B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Wingmores B.V. is gevestigd op Aalsmeerderweg 24116 Aalsmeerd te Aalsmeer en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 23 augustus 2023

Mireille de Goede Leefstijl & Vitaliteitscoaching
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Mireille de Goede Leefstijl & Vitaliteitscoaching is gevestigd op Karperstraat 26 te Aalsmeer en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Demir Technology
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Demir Technology is gevestigd op Oranjestraat 16 te Aalsmeer en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Maradjenas Holding B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Maradjenas Holding B.V. is gevestigd op Margrietstraat 14 te Aalsmeer en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dinsdag 25 juli 2023

HFS Freelancers B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap HFS Freelancers B.V. is gevestigd op Aalsmeerderweg 283-32 te Aalsmeer en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent