Bedrijven in Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

Mts. C.W.A. van den Hengel en G.E. de Bruin
Opgericht in Januari 2023

De maatschap Mts. C.W.A. van den Hengel en G.E. de Bruin is gevestigd op De Delte 14 te Drogeham en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Maandag 2 oktober 2023

Vereniging van eigenaars
Opgericht in September 2023

De vereniging Vereniging van eigenaars "Bedrijfsverzamelgebouw Tolbaas 29 te Gorredijk" is gevestigd op Skieppedrifte 5 te DROGEHAM en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Soarch mei Fem
Opgericht in September 2023

De onderneming Soarch mei Fem is gevestigd op Dwerspaed 4 te Augustinusga en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Dinsdag 12 september 2023

Pama-online
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Pama-online is gevestigd op Heawei 2 te AUGUSTINUSGA en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 24 augustus 2023

KeunstbyIris
Opgericht in Juli 2023

De onderneming KeunstbyIris is gevestigd op Noarderein 5 te Drogeham en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

IetsVanLies
Opgericht in Juli 2023

De onderneming IetsVanLies is gevestigd op Gealeloane 1 te Augustinusga en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

Dinsdag 25 juli 2023

Handelsonderneming G. Nicolai
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Handelsonderneming G. Nicolai is gevestigd op Bindert Japiksstrjitte 13 te Drogeham en is actief in de branche Groothandel in landbouwmachines, werktuigen en tractoren.

KvdW ondersteunt
Opgericht in Juli 2023

De onderneming KvdW ondersteunt is gevestigd op Tillewei 21 te Drogeham en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

J.J. Bouwer Beheer B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap J.J. Bouwer Beheer B.V. is gevestigd op Reahel 15B te AUGUSTINUSGA en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Agri-service Bijlsma
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Agri-service Bijlsma is gevestigd op Hamsterpein 4 te DROGEHAM en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

Maandag 10 juli 2023

Allround klusbedrijf F.S. Alma
Opgericht in Juni 2023

De onderneming Allround klusbedrijf F.S. Alma is gevestigd op Legeloane 5 te AUGUSTINUSGA en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Us Gesinsh?s In Nij Begjin
Opgericht in Juni 2023

De vennootschap onder firma Us Gesinsh?s In Nij Begjin is gevestigd op Bindert Japiksstrjitte 17 te Drogeham en is actief in de branche Jeugdzorg met overnachting en dagverblijven voor jeugdzorg.

G de Bruin Administratieve Dienstverlening
Opgericht in Mei 2023

De onderneming G de Bruin Administratieve Dienstverlening is gevestigd op De Delte 14 te Drogeham en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

B.T.S. Noord B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap B.T.S. Noord B.V. is gevestigd op De Buorren 7 te Drogeham en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

K.L. Oldenburger Beheer B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap K.L. Oldenburger Beheer B.V. is gevestigd op De Buorren 7 te Drogeham en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent