Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Achtkarspelen

Wil je weten welke bedrijven er in Achtkarspelen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Achtkarspelen.

In Achtkarspelen zoek ik een:

  Froulje fan doe en no te Harkema/Augustinusga
  december 2017

  De vereniging Froulje fan doe en no te Harkema/Augustinusga is gevestigd op Hjouwerkamp 12 te Harkema en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

  9281NNAchtkarspelenZuidHarkema
  Benedictra B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Benedictra B.V. is gevestigd op Koetsekralen 63 te Harkema en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  9281RSAchtkarspelenZuidHarkema
  F. Benedictus Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap F. Benedictus Holding B.V. is gevestigd op Koetsekralen 63 te Harkema en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  9281RSAchtkarspelenZuidHarkema
  Stichting Peuteropvang Ferwerderadiel.
  december 2017

  De stichting Stichting Peuteropvang Ferwerderadiel. is gevestigd op Lange Turf 7 te Surhuisterveen en is actief in de branche Peuterspeelzaalwerk.

  9231MNAchtkarspelenZuidSurhuisterveen
  Stichting Investeringsfonds 8karspelen
  november 2017

  De stichting Stichting Investeringsfonds 8karspelen is gevestigd op Kuipersweg 5 te Buitenpost en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  9285SNAchtkarspelenNoordBuitenpost
  Thomas J.S. Hoekstra Holding B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Thomas J.S. Hoekstra Holding B.V. is gevestigd op Kelvinstraat 4 te Buitenpost en is actief in de branche Financiële holdings.

  9285WZAchtkarspelenNoordBuitenpost
  St. Admin.kant. Thomas J.S. Hoekstra Holding
  november 2017

  De stichting St. Admin.kant. Thomas J.S. Hoekstra Holding is gevestigd op Kelvinstraat 4 te Buitenpost en is actief in de branche Financiële holdings.

  9285WZAchtkarspelenNoordBuitenpost
  Joanne W.J. Hoekstra Holding B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Joanne W.J. Hoekstra Holding B.V. is gevestigd op Kelvinstraat 4 te Buitenpost en is actief in de branche Financiële holdings.

  9285WZAchtkarspelenNoordBuitenpost
  St. Adm. kant. Joanne W.J.Hoekstra Holding
  november 2017

  De stichting St. Adm. kant. Joanne W.J.Hoekstra Holding is gevestigd op Kelvinstraat 4 te Buitenpost en is actief in de branche Financiële holdings.

  9285WZAchtkarspelenNoordBuitenpost
  St. Adm. kantoor Lieke W.J. Hoekstra Holding
  november 2017

  De stichting St. Adm. kantoor Lieke W.J. Hoekstra Holding is gevestigd op Kelvinstraat 4 te Buitenpost en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

  9285WZAchtkarspelenNoordBuitenpost
  Lieke W.J. Hoekstra Holding B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Lieke W.J. Hoekstra Holding B.V. is gevestigd op Kelvinstraat 4 te Buitenpost en is actief in de branche Financiële holdings.

  9285WZAchtkarspelenNoordBuitenpost
  Stichting Administratiekantoor SHMC
  november 2017

  De stichting Stichting Administratiekantoor SHMC is gevestigd op Kelvinstraat 4 te Buitenpost en is actief in de branche Financiële holdings.

  9285WZAchtkarspelenNoordBuitenpost
  Stichting Vrienden van R?t (Oekra?ne)
  november 2017

  De stichting Stichting Vrienden van R?t (Oekra?ne) is gevestigd op It Heideloantsje 57 te Twijzelerheide en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

  9287HBAchtkarspelenNoordTwijzelerheide
  Kadootjes enzo
  maart 2012

  De onderneming Kadootjes enzo is gevestigd op Veenderij 24 24 te Surhuisterveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  9231MLAchtkarspelenZuidSurhuisterveen
  Vacustepstudio 10
  november 2017

  De onderneming Vacustepstudio 10 is gevestigd op Oastkern 10 te Kootstertille en is actief in de branche Fitnesscentra.

  9288XJAchtkarspelenNoordKootstertille
  lukina's thuiskapsalon
  november 2017

  De onderneming lukina's thuiskapsalon is gevestigd op Groningerstraat 86 te Surhuisterveen en is actief in de branche Haarverzorging.

  9231CPAchtkarspelenZuidSurhuisterveen
  St. Beheer Sportaccommodatie Easterbuorren
  november 2017

  De stichting St. Beheer Sportaccommodatie Easterbuorren is gevestigd op Siccamawei 31 te Augustinusga en is actief in de branche Overkoepelende organen en samenwerkings- en adviesorganen op het gebied van sport.

  9284TLAchtkarspelenCentrumAugustinusga
  Betty van der Beek zorgt
  november 2017

  De onderneming Betty van der Beek zorgt is gevestigd op De Zeilen 26 te Buitenpost en is actief in de branche Thuiszorg.

  9285MJAchtkarspelenNoordBuitenpost
  Schievink Architectuurstudio B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Schievink Architectuurstudio B.V. is gevestigd op De Elzen 60 te Harkema en is actief in de branche Financiële holdings.

  9281MGAchtkarspelenZuidHarkema
  Lisa Visagie
  oktober 2017

  De onderneming Lisa Visagie is gevestigd op Ballester 8 te SURHUISTERVEEN en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  9231MRAchtkarspelenZuidVerspreide huizen Surhuisterveen

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Achtkarspelen

  Instellen

  Wijken in Achtkarspelen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk