Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Achtkarspelen

Wil je weten welke bedrijven er in Achtkarspelen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Achtkarspelen.

In Achtkarspelen zoek ik een:

  Zaterdag 14 april 2018

  Trinitas Coaching
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Trinitas Coaching is gevestigd op Grietmanstraat 36 te Surhuisterveen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Achtkarspelen » Zuid » Surhuisterveen » 9231ET
  T. Adema
  Opgericht in april 2018

  De onderneming T. Adema is gevestigd op Lytse Wei 1 te Drogeham en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

  Achtkarspelen » Centrum » Drogeham » 9289LA

  Vrijdag 13 april 2018

  Klus- en montagebedrijf Walda
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Klus- en montagebedrijf Walda is gevestigd op Mounestrjitte 10 te Kootstertille en is actief in de branche Bouwtimmeren.

  Achtkarspelen » Noord » Kootstertille » 9288AS
  Visser Beheer Groep B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap Visser Beheer Groep B.V. is gevestigd op Kruswei 28 te HARKEMA en is actief in de branche Financiële holdings.

  Achtkarspelen » Zuid » Verspreide huizen Harkema » 9281KL
  Geke's Vishandel
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming Geke's Vishandel is gevestigd op Jensmastrjitte 6 te Augustinusga en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Achtkarspelen » Centrum » Augustinusga » 9284TR
  handelsonderneming IJ. Kooistra
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap handelsonderneming IJ. Kooistra is gevestigd op Lauwersweg 11 te Surhuisterveen en is actief in de branche Groothandel in audio- en video-apparatuur.

  Achtkarspelen » Zuid » Surhuisterveen » 9231GR
  eleQtro B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap eleQtro B.V. is gevestigd op Lauwersweg 11 te Surhuisterveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Achtkarspelen » Zuid » Surhuisterveen » 9231GR
  Y. Kooistra Beheer B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap Y. Kooistra Beheer B.V. is gevestigd op Koarstmoas 1 te Surhuisterveen en is actief in de branche Financiële holdings.

  Achtkarspelen » Zuid » Surhuisterveen » 9231NC
  Garage Ploegh Holding B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap Garage Ploegh Holding B.V. is gevestigd op Molenweg 4 te Surhuisterveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Achtkarspelen » Zuid » Surhuisterveen » 9231HS
  G.J. Ploegh Holding B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap G.J. Ploegh Holding B.V. is gevestigd op Gedempte Vaart 11 te Surhuisterveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Achtkarspelen » Zuid » Surhuisterveen » 9231AS
  A. van Kammen Vastgoed B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap A. van Kammen Vastgoed B.V. is gevestigd op Grensweg 7 te Surhuisterveen en is actief in de branche Financiële holdings.

  Achtkarspelen » Zuid » Surhuisterveen » 9231HT
  A. Ploegh Holding B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap A. Ploegh Holding B.V. is gevestigd op Molenweg 4 te Surhuisterveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Achtkarspelen » Zuid » Surhuisterveen » 9231HS

  Dinsdag 20 maart 2018

  patrick's handelsonderneming
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming patrick's handelsonderneming is gevestigd op Koelstrawei 34 te Twijzelerheide en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Achtkarspelen » Noord » Twijzelerheide » 9287NT
  Slijterij 'T Span
  Opgericht in februari 2018

  De vennootschap onder firma Slijterij 'T Span is gevestigd op Irenestraat 11 te Buitenpost en is actief in de branche Winkels in dranken.

  Achtkarspelen » Noord » Buitenpost » 9285TJ

  Woensdag 7 maart 2018

  Muziekcafé Tjeerd
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming Muziekcafé Tjeerd is gevestigd op Groningerstraat 17 te Surhuisterveen en is actief in de branche cafés.

  Achtkarspelen » Zuid » Surhuisterveen » 9231CH
  Improve
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming Improve is gevestigd op Lytse Wei 39 te Drogeham en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  Achtkarspelen » Centrum » Drogeham » 9289LB
  Helder Infra Techniek
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming Helder Infra Techniek is gevestigd op Casimirstrjitte 39 te Kootstertille en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

  Achtkarspelen » Noord » Kootstertille » 9288BN
  Behang Schilder & Schoonmaakservice Pietens
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming Behang Schilder & Schoonmaakservice Pietens is gevestigd op Jensmastrjitte 24 te Augustinusga en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

  Achtkarspelen » Centrum » Augustinusga » 9284TR
  ZilverSnow
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming ZilverSnow is gevestigd op Boskkamp 43 te Augustinusga en is actief in de branche Bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie).

  Achtkarspelen » Centrum » Augustinusga » 9284SC
  Imani in Actie
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Imani in Actie is gevestigd op Bloemkamp 22 te Surhuisterveen en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

  Achtkarspelen » Zuid » Surhuisterveen » 9231BK

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Achtkarspelen

  Instellen

  Wijken in Achtkarspelen

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk