Bedrijven in Augustinusga

Wil je weten welke bedrijven er in Augustinusga zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Augustinusga.

Filter Filter

Maandag 2 oktober 2023

Soarch mei Fem
Opgericht in September 2023

De onderneming Soarch mei Fem is gevestigd op Dwerspaed 4 te Augustinusga en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Donderdag 24 augustus 2023

IetsVanLies
Opgericht in Juli 2023

De onderneming IetsVanLies is gevestigd op Gealeloane 1 te Augustinusga en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

Donderdag 15 juni 2023

Veehandel A Kamminga
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Veehandel A Kamminga is gevestigd op It West 35 te Augustinusga en is actief in de branche Groothandel in levend vee.

Dinsdag 23 mei 2023

JP Klus & handelsonderneming
Opgericht in April 2023

De onderneming JP Klus & handelsonderneming is gevestigd op Siccamawei 2 te Augustinusga en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Donderdag 2 februari 2023

Roelsma Financieel Avies en Administratie
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Roelsma Financieel Avies en Administratie is gevestigd op Boskkamp 77 te Augustinusga en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

P. Koopmans Metselbedrijf B.V.
Opgericht in Juni 2006

De besloten vennootschap P. Koopmans Metselbedrijf B.V. is gevestigd op De Opslach 20 te Augustinusga en is actief in de branche Metselen en voegen.

P. Koopmans Verhuur B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap P. Koopmans Verhuur B.V. is gevestigd op De Opslach 20 te Augustinusga en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

P. Koopmans Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap P. Koopmans Holding B.V. is gevestigd op De Opslach 20 te Augustinusga en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 14 december 2022

Veehouderij Sietzema
Opgericht in Januari 2004

De onderneming Veehouderij Sietzema is gevestigd op It West 4 te Augustinusga en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Donderdag 10 november 2022

TS Projectbegeleiding
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming TS Projectbegeleiding is gevestigd op Geawei 13 te Augustinusga en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Maandag 26 september 2022

Alex begeleider in de zorg
Opgericht in September 2022

De onderneming Alex begeleider in de zorg is gevestigd op Skoalikkers 70 te Augustinusga en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Donderdag 25 augustus 2022

Klaas Mulder Transport
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Klaas Mulder Transport is gevestigd op Feartswal 5A te Augustinusga en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Dinsdag 12 juli 2022

Pasma Groep Holding B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Pasma Groep Holding B.V. is gevestigd op Geawei 20 te Augustinusga en is actief in de branche Financiële holdings.

Pasma Holding B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Pasma Holding B.V. is gevestigd op Geawei 20 te Augustinusga en is actief in de branche Financiële holdings.

Alma academie voor veiligheidstrainingen
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Alma academie voor veiligheidstrainingen is gevestigd op Feartswal 7 te Augustinusga en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent