Bedrijven in Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zuid.

Alkmaar heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

In Zuid zoek ik een:

  Vanmorgen

  Rieson International B.V.
  Opgericht in augustus 2002

  De besloten vennootschap Rieson International B.V. is gevestigd op Lyceumstraat 70 te Alkmaar en is actief in de branche Groothandel in huishoudtextiel en beddengoed.

  Alkmaar > Zuid > Staatsliedenkwartier en Landstraten > 1814BT
  Master Auto's
  Opgericht in april 2021

  De vennootschap onder firma Master Auto's is gevestigd op Frederik Hendriklaan 101 te Alkmaar en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Alkmaar > Zuid > Kooimeer > 1814NA
  Rieson International Beheer B.V.
  Opgericht in maart 2021

  De besloten vennootschap Rieson International Beheer B.V. is gevestigd op Lyceumstraat 70 te Alkmaar en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Alkmaar > Zuid > Staatsliedenkwartier en Landstraten > 1814BT
  De Consultante
  Opgericht in april 2021

  De onderneming De Consultante is gevestigd op Talmastraat 12 te Alkmaar en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Alkmaar > Zuid > Staatsliedenkwartier en Landstraten > 1814CE
  Ambeats B.V.
  Opgericht in maart 2021

  De besloten vennootschap Ambeats B.V. is gevestigd op Tesselschadestraat 93 te Alkmaar en is actief in de branche Webportals.

  Alkmaar > Zuid > Emmakwartier > 1814EN
  Salercustom
  Opgericht in april 2021

  De onderneming Salercustom is gevestigd op Jan Wilshof 130 te Alkmaar en is actief in de branche Detailhandel in en reparatie van motorfietsen en onderdelen daarvan.

  Alkmaar > Zuid > Oranjepark > 1815LW
  Metselwerken van Erkelens
  Opgericht in maart 2021

  De onderneming Metselwerken van Erkelens is gevestigd op Lamoraalstraat 1 te Alkmaar en is actief in de branche Metselen en voegen.

  Alkmaar > Zuid > Nassaukwartier en Hout > 1815DN
  Ambitiehuis B.V.
  Opgericht in maart 2021

  De besloten vennootschap Ambitiehuis B.V. is gevestigd op Tesselschadestraat 93 te Alkmaar en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Alkmaar > Zuid > Emmakwartier > 1814EN
  Talens Handelsonderneming
  Opgericht in maart 2021

  De onderneming Talens Handelsonderneming is gevestigd op Frederik Hendriklaan 61 te Alkmaar en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Alkmaar > Zuid > Kooimeer > 1814NA
  Maro Beheer B.V.
  Opgericht in maart 2021

  De besloten vennootschap Maro Beheer B.V. is gevestigd op Blekerskade 73 te Alkmaar en is actief in de branche Financiële holdings.

  Alkmaar > Zuid > Oud-Rochdale > 1814TL
  Vereniging van Eigenaars
  Opgericht in oktober 2008

  De vereniging Vereniging van Eigenaars "Bedrijfsruimten Korenbloem" te Hoorn is gevestigd op Kennemerstraatweg 181 te Alkmaar en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Alkmaar > Zuid > Burgemeesterskwartier > 1814GH
  Vereniging van Eigenaars
  Opgericht in maart 2021

  De vereniging Vereniging van Eigenaars "Payglop 6 te Alkmaar" is gevestigd op Kennemerstraatweg 107 te Alkmaar en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Alkmaar > Zuid > Emmakwartier > 1814GE

  Vannacht

  Di?tistenpraktijk Edith Meyering
  Opgericht in april 2021

  De onderneming Di?tistenpraktijk Edith Meyering is gevestigd op Westerweg 50 te Alkmaar en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Alkmaar > Zuid > Bloemwijk en Zocherkwartier > 1815DG
  Fit-byrow
  Opgericht in april 2021

  De onderneming Fit-byrow is gevestigd op Albertina Agnesstraat 20K 712 te Alkmaar en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Alkmaar > Zuid > Kooimeer > 1814MD
  Schoonheidssalon Gewoon Mooi
  Opgericht in april 2021

  De onderneming Schoonheidssalon Gewoon Mooi is gevestigd op Kennemerstraatweg 42 te Alkmaar en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Alkmaar > Zuid > Oranjepark > 1815LB

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement