Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zuid.

In Zuid zoek ik een:

  Maandag 8 april 2019

  R&M Wood With Style
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming R&M Wood With Style is gevestigd op Roskamstraat 28 te Alkmaar en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

  Alkmaar » Zuid » Dillenburg en Stadhouderskwartier » 1814LJ
  Birdsnest
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Birdsnest is gevestigd op Julianastraat 11 te Alkmaar en is actief in de branche Dienstverlening voor het onderwijs.

  Alkmaar » Zuid » Emmakwartier » 1814EA
  Bakhuis Produkties Holding B.V.
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Bakhuis Produkties Holding B.V. is gevestigd op Emmastraat 34 te Alkmaar en is actief in de branche Financiële holdings.

  Alkmaar » Zuid » Emmakwartier » 1814DS
  KLYstore
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming KLYstore is gevestigd op Van Leeuwenhoekstraat 20 te Alkmaar en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Alkmaar » Zuid » Bloemwijk en Zocherkwartier » 1815VR
  Ouderenplan Holding B.V.
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Ouderenplan Holding B.V. is gevestigd op Lyceumstraat 17 te Alkmaar en is actief in de branche Financiële holdings.

  Alkmaar » Zuid » Staatsliedenkwartier en Landstraten » 1814BP
  MwilsonE-commerce
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming MwilsonE-commerce is gevestigd op Karl Marxstraat 34 te Alkmaar en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Alkmaar » Zuid » Oud-Rochdale » 1814TW

  Maandag 18 maart 2019

  PMD Investments B.V.
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming PMD Investments B.V. is gevestigd op Maclaine Pontstraat 1 te Alkmaar en is actief in de branche Financiële holdings.

  Alkmaar » Zuid » Burgemeesterskwartier » 1814HJ
  Studiobrecht.nl
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Studiobrecht.nl is gevestigd op Overdiepad 16 te Alkmaar en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Alkmaar » Zuid » Staatsliedenkwartier en Landstraten » 1814ZK
  Boedelist
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Boedelist is gevestigd op Charlotte de Bourbonstr 17 te Alkmaar en is actief in de branche Veilingen van huisraad, kunst, antiek, machines e.d. roerende goederen.

  Alkmaar » Zuid » Dillenburg en Stadhouderskwartier » 1814JJ

  Donderdag 7 maart 2019

  Paul du Bois
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Paul du Bois is gevestigd op Fontein Verschuirstraat 8 te Alkmaar en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Alkmaar » Zuid » Burgemeesterskwartier » 1814HG
  Kattenhotel Tompoes
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Kattenhotel Tompoes is gevestigd op Iepenlaan 36 te Alkmaar en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

  Alkmaar » Zuid » Cranenbroek » 1815EE
  Business Brains
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Business Brains is gevestigd op Krelagestraat 4A te Alkmaar en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Alkmaar » Zuid » Bloemwijk en Zocherkwartier » 1815VJ

  Donderdag 28 februari 2019

  Fenso
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Fenso is gevestigd op Heilooerdijk 59 te Alkmaar en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Alkmaar » Zuid » Kooimeer » 1814LL
  RY-Commerce
  Opgericht in februari 2019

  De vennootschap onder firma RY-Commerce is gevestigd op Hulststraat 4 te Alkmaar en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Alkmaar » Zuid » Bloemwijk en Zocherkwartier » 1815XH
  BVJ.BOL
  Opgericht in februari 2019

  De vennootschap onder firma BVJ.BOL is gevestigd op P.G.van Tienhovenstraat 11 te Alkmaar en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Alkmaar » Zuid » Staatsliedenkwartier en Landstraten » 1814RE

  Vrijdag 15 februari 2019

  Mollee Sociale Projecten
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Mollee Sociale Projecten is gevestigd op Anna van Saksenstraat 40 te Alkmaar en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

  Alkmaar » Zuid » Dillenburg en Stadhouderskwartier » 1814JH
  Koning in Business
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Koning in Business is gevestigd op Lyceumstraat 5 te Alkmaar en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Alkmaar » Zuid » Staatsliedenkwartier en Landstraten » 1814BP
  DRS Projecten B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap DRS Projecten B.V. is gevestigd op Maclaine Pontstraat 3 te Alkmaar en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Alkmaar » Zuid » Burgemeesterskwartier » 1814HJ

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?