Bedrijven in Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zuid.

Alkmaar heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

In Zuid zoek ik een:

  Vanmorgen

  Personal Biographer
  Opgericht in januari 2020

  De onderneming Personal Biographer is gevestigd op Nieuwpoortslaan 6 te Alkmaar en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Alkmaar > Zuid > Oranjepark > 1815LN
  Dodo Steigers & Ondersteuning B.V.
  Opgericht in januari 2020

  De besloten vennootschap Dodo Steigers & Ondersteuning B.V. is gevestigd op Nieuwpoortslaan 109 te Alkmaar en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

  Alkmaar > Zuid > Oranjepark > 1815LL
  Aan de Stok
  Opgericht in januari 2020

  De vennootschap onder firma Aan de Stok is gevestigd op Westerweg 314 te Alkmaar en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  Alkmaar > Zuid > Cranenbroek > 1815JL
  GA voor vitaliteit
  Opgericht in januari 2020

  De vennootschap onder firma GA voor vitaliteit is gevestigd op Corfstraat 25 te Alkmaar en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

  Alkmaar > Zuid > Burgemeesterskwartier > 1814HT
  Praktijk Terra Nova
  Opgericht in januari 2020

  De onderneming Praktijk Terra Nova is gevestigd op Leliestraat 6 te Alkmaar en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Alkmaar > Zuid > Bloemwijk en Zocherkwartier > 1815XS
  Schoonmaak DA
  Opgericht in januari 2020

  De onderneming Schoonmaak DA is gevestigd op Roskamstraat 28 te Alkmaar en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

  Alkmaar > Zuid > Dillenburg en Stadhouderskwartier > 1814LJ
  Censa
  Opgericht in juni 1986

  De onderneming Censa is gevestigd op Lindenlaan 65 te Alkmaar en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige doe-het-zelfartikelen.

  Alkmaar > Zuid > Nassaukwartier en Hout > 1815HD
  CHAVICY
  Opgericht in januari 2020

  De onderneming CHAVICY is gevestigd op De Savornin Lohmanstraat 6 te Alkmaar en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Alkmaar > Zuid > Staatsliedenkwartier en Landstraten > 1814RW
  Kleur & Klein
  Opgericht in januari 2020

  De onderneming Kleur & Klein is gevestigd op Hulststraat 7 te Alkmaar en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Alkmaar > Zuid > Bloemwijk en Zocherkwartier > 1815XH
  VeelBoeken
  Opgericht in december 2019

  De onderneming VeelBoeken is gevestigd op Dr.Schaepmanplein 8 te Alkmaar en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Alkmaar > Zuid > Staatsliedenkwartier en Landstraten > 1814CC
  Studio Noort
  Opgericht in januari 2020

  De onderneming Studio Noort is gevestigd op Frederik Hendriklaan 11 te Alkmaar en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Alkmaar > Zuid > Dillenburg en Stadhouderskwartier > 1814JM
  Honu Coaching
  Opgericht in januari 2020

  De onderneming Honu Coaching is gevestigd op Koningin Frederikastraat 2 te Alkmaar en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Alkmaar > Zuid > Kooimeer > 1814GT
  Global Doc SRH Infectieziekten
  Opgericht in januari 2020

  De onderneming Global Doc SRH Infectieziekten is gevestigd op Fontein Verschuirstraat 3 te Alkmaar en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

  Alkmaar > Zuid > Burgemeesterskwartier > 1814HG
  DODO Groep B.V.
  Opgericht in januari 2020

  De besloten vennootschap DODO Groep B.V. is gevestigd op Nieuwpoortslaan 109 te Alkmaar en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  Alkmaar > Zuid > Oranjepark > 1815LL
  Reek Consultancy
  Opgericht in januari 2020

  De onderneming Reek Consultancy is gevestigd op Constantijnlaan 3 te Alkmaar en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Alkmaar > Zuid > Cranenbroek > 1815JM

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement