Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Burgemeesterskwartier

Wil je weten welke bedrijven er in Burgemeesterskwartier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Burgemeesterskwartier.

In Burgemeesterskwartier zoek ik een:

  Vrijdag 15 februari 2019

  DRS Projecten B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap DRS Projecten B.V. is gevestigd op Maclaine Pontstraat 3 te Alkmaar en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Alkmaar » Zuid » Burgemeesterskwartier » 1814HJ

  Woensdag 23 januari 2019

  Project enzo B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Project enzo B.V. is gevestigd op Maclaine Pontstraat 6 te Alkmaar en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Alkmaar » Zuid » Burgemeesterskwartier » 1814HK

  Vrijdag 24 augustus 2018

  SVE Consultancy & Projects
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming SVE Consultancy & Projects is gevestigd op Corfstraat 26 te Alkmaar en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Alkmaar » Zuid » Burgemeesterskwartier » 1814HW
  Bloom by Linda
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Bloom by Linda is gevestigd op De Sonnavillestraat 19 te Alkmaar en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Alkmaar » Zuid » Burgemeesterskwartier » 1814LT

  Woensdag 10 januari 2018

  Koolmand B.V.
  Opgericht in november 2017

  De besloten vennootschap Koolmand B.V. is gevestigd op Fontein Verschuirstraat 14 te Alkmaar en is actief in de branche Financiële holdings.

  Alkmaar » Zuid » Burgemeesterskwartier » 1814HG

  Zaterdag 18 november 2017

  Fysio Alkmaar
  Opgericht in november 2017

  De vennootschap onder firma Fysio Alkmaar is gevestigd op Burg Palingstraat 16 te Alkmaar en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

  Alkmaar » Zuid » Burgemeesterskwartier » 1814HE
  Kiem Theater
  Opgericht in september 2017

  De vennootschap onder firma Kiem Theater is gevestigd op Corfstraat 24 te Alkmaar en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

  Alkmaar » Zuid » Burgemeesterskwartier » 1814HW
  BAM & Co. B.V.
  Opgericht in augustus 2017

  De besloten vennootschap BAM & Co. B.V. is gevestigd op Corfstraat 7 te Alkmaar en is actief in de branche Webportals.

  Alkmaar » Zuid » Burgemeesterskwartier » 1814HT

  Dinsdag 11 juli 2017

  C.P. Regan Holding B.V.
  Opgericht in juni 2017

  De besloten vennootschap C.P. Regan Holding B.V. is gevestigd op Juliana van Stolberglaan 6 te Alkmaar en is actief in de branche Financiële holdings.

  Alkmaar » Zuid » Burgemeesterskwartier » 1814HB
  Dierenarts Noord-Holland B.V.
  Opgericht in juni 2017

  De besloten vennootschap Dierenarts Noord-Holland B.V. is gevestigd op Juliana van Stolberglaan 6 te Alkmaar en is actief in de branche Veterinaire dienstverlening.

  Alkmaar » Zuid » Burgemeesterskwartier » 1814HB

  Maandag 1 mei 2017

  Viss Beheer B.V.
  Opgericht in april 2017

  De besloten vennootschap Viss Beheer B.V. is gevestigd op Burg Palingstraat 9 te Alkmaar en is actief in de branche Financiële holdings.

  Alkmaar » Zuid » Burgemeesterskwartier » 1814HE
  Psychotherapiepraktijk Admiraal
  Opgericht in april 2017

  De onderneming Psychotherapiepraktijk Admiraal is gevestigd op Verdoesstraat 9 te Alkmaar en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  Alkmaar » Zuid » Burgemeesterskwartier » 1814HD

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?