Bedrijven in Ridderveld

Wil je weten welke bedrijven er in Ridderveld zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Ridderveld.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Doornbrug B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Doornbrug B.V. is gevestigd op Uranusstraat 154 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Financiƫle holdings.

SUCA ZORG
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming SUCA ZORG is gevestigd op Venusstraat 112 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Ecomkerim
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Ecomkerim is gevestigd op Argostraat 266 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Logisch F.V.R.
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Logisch F.V.R. is gevestigd op Havixhorst 39 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Zoulikha Consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Zoulikha Consultancy is gevestigd op Cauberg 110 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Pieko Solutions
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Pieko Solutions is gevestigd op Aalhorst 240 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Opgericht in Oktober 2022

De onderneming "Bokmans" Timmerwerken is gevestigd op Concertweg 17 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Bouwtimmeren.

O&B Bouw
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma O&B Bouw is gevestigd op Tsarenhof 99 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Bachiren Zorg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bachiren Zorg is gevestigd op Havixhorst 14 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

BS23 B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap BS23 B.V. is gevestigd op Plutostraat 22 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

HO Security
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming HO Security is gevestigd op Herculesstraat 98 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Fjodors
Opgericht in Oktober 2020

De onderneming Fjodors is gevestigd op Fideliohof 10 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Shayesta's Kitchen
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Shayesta's Kitchen is gevestigd op Argostraat 34 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Eventcatering.

Marijn van der haar
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Marijn van der haar is gevestigd op Havixhorst 52 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

TudTan B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap TudTan B.V. is gevestigd op Plutostraat 22 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Financiƫle holdings.

 

Buurten in Ridderveld

Meer nieuws in Ridderveld

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent