Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Horstenbuurt-Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Horstenbuurt-Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Horstenbuurt-Noord.

In Horstenbuurt-Noord zoek ik een:

  Vrijdag 23 juni 2017

  Energie en Balans door Massage en Reiki
  Opgericht in juni 2017

  De onderneming Energie en Balans door Massage en Reiki is gevestigd op Kraaienhorst 6 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Alphen aan den Rijn » Ridderveld » Horstenbuurt-Noord » 2402SL
  clashworks
  Opgericht in mei 2017

  De onderneming clashworks is gevestigd op Eikenhorst 152 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Alphen aan den Rijn » Ridderveld » Horstenbuurt-Noord » 2402SJ

  Dinsdag 28 maart 2017

  tatho&co B.V.
  Opgericht in februari 2017

  De besloten vennootschap tatho&co B.V. is gevestigd op Eikenhorst 3 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Alphen aan den Rijn » Ridderveld » Horstenbuurt-Noord » 2402RN
  Rhodesian Services
  Opgericht in februari 2017

  De onderneming Rhodesian Services is gevestigd op Lokhorst 19 te Alphen aan den Rijn en is actief in de branche Expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer.

  Alphen aan den Rijn » Ridderveld » Horstenbuurt-Noord » 2402PP

  Woensdag 14 september 2016

  Gerling Glazenwasserij
  Opgericht in juni 2016

  De onderneming Gerling Glazenwasserij is gevestigd op Eikenhorst 321 te ALPHEN AAN DEN RIJN en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

  Alphen aan den Rijn » Ridderveld » Horstenbuurt-Noord » 2402RW
  Zorgeloos op reis
  Opgericht in april 2016

  De onderneming Zorgeloos op reis is gevestigd op Lokhorst 15 te ALPHEN AAN DEN RIJN en is actief in de branche Verhuur van overige consumentenartikelen n.e.g..

  Alphen aan den Rijn » Ridderveld » Horstenbuurt-Noord » 2402PP

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Horstenbuurt-Noord

  Instellen

  Buurten in Ridderveld

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?