Bedrijven in Buitengebied Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Buitengebied Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Buitengebied Noord.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Coderify B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Coderify B.V. is gevestigd op Amsteldijk Noord 34 te Amstelveen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

M.F. Heijsteeg V.O.F.
Opgericht in Juni 1956

De vennootschap onder firma M.F. Heijsteeg V.O.F. is gevestigd op Amsteldijk Noord 93 te Amstelveen en is actief in de branche Groothandel in autosloopmateriaal.

Jack150cc
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Jack150cc is gevestigd op Kostverlorenweg 3 te Amstelveen en is actief in de branche Eventcatering.

Woensdag 10 april 2024

Beyond Borders Travel
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Beyond Borders Travel is gevestigd op Amsteldijk Zuid 32 te Amstelveen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Maandag 18 maart 2024

DLE Horeca B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap DLE Horeca B.V. is gevestigd op Amsteldijk Noord 143 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Green Financial Solutions
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Green Financial Solutions is gevestigd op Kostverlorenweg 19 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Donderdag 1 februari 2024

Vibe View
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Vibe View is gevestigd op Kostverlorenweg 1E te Amstelveen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Donderdag 11 januari 2024

SFDT 1922 B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap SFDT 1922 B.V. is gevestigd op Amsteldijk Noord 55 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

GIGA Green Turtle NL B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap GIGA Green Turtle NL B.V. is gevestigd op Amstelzijde 85A te Amstelveen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

GIGA Assets Belgium NL B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap GIGA Assets Belgium NL B.V. is gevestigd op Amstelzijde 85A te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Vereniging van eigenaars Archimedesweg 22/24 te Amsterdam
Opgericht in Maart 2006

De vereniging Vereniging van eigenaars Archimedesweg 22/24 te Amsterdam is gevestigd op Amsteldijk Noord 152 te Amstelveen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

mr O.H. Over
Opgericht in Januari 2024

De onderneming mr O.H. Over is gevestigd op Amstelzijde 46 te Amstelveen en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Stichting beherend vennoot River
Opgericht in November 2023

De stichting Stichting beherend vennoot River is gevestigd op Amsteldijk Noord 103 te Amstelveen en is actief in de branche Participatiemaatschappijen.

Pubco Investments B.V.
Opgericht in September 2020

De besloten vennootschap Pubco Investments B.V. is gevestigd op Amstelzijde 45 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Keramiek Bettina Bijleveld
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Keramiek Bettina Bijleveld is gevestigd op Oostermeerweg 53 te Amstelveen en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Meer nieuws in Buitengebied Noord

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement