Bedrijven in Buitengebied Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Buitengebied Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Buitengebied Noord.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Property Management Services Group B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Property Management Services Group B.V. is gevestigd op Amsteldijk Noord 55 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Haj?v? Services
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Haj?v? Services is gevestigd op Amstelzijde 36 te Amstelveen en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over water.

Dinsdag 28 februari 2023

EngelsManagement & Advies
Opgericht in Januari 2023

De onderneming EngelsManagement & Advies is gevestigd op Grote Poorterweide 11 te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Zoo 1 B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Zoo 1 B.V. is gevestigd op Amstelzijde 85A te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Olivier Beem Dentalcare
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Olivier Beem Dentalcare is gevestigd op Amsteldijk Noord 75 te Amstelveen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Donderdag 2 februari 2023

Steunstichting 140-jarig bestaan Roeivereeniging Willem III
Opgericht in Januari 2023

De stichting Steunstichting 140-jarig bestaan Roeivereeniging Willem III is gevestigd op Amsteldijk Noord 125 te Amstelveen en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Jerry Horeca service
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Jerry Horeca service is gevestigd op Bankraspad 10 te Amstelveen en is actief in de branche Eventcatering.

Stichting Administratiekantoor URSUS
Opgericht in December 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor URSUS is gevestigd op Amsteldijk Noord 75 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Administratiekantoor WISH
Opgericht in December 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor WISH is gevestigd op Amsteldijk Noord 75 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Administratiekantoor TWNTY
Opgericht in December 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor TWNTY is gevestigd op Amsteldijk Noord 75 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

TWNTY B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap TWNTY B.V. is gevestigd op Amsteldijk Noord 75 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Pascale Smeets evenementen
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Pascale Smeets evenementen is gevestigd op Amsteldijk Noord 149 te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

URSUS B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap URSUS B.V. is gevestigd op Amsteldijk Noord 75 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

WISH B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap WISH B.V. is gevestigd op Amsteldijk Noord 75 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

FERAGGIO Group B.V.
Opgericht in Januari 2014

De besloten vennootschap FERAGGIO Group B.V. is gevestigd op Amstelzijde 17 te Amstelveen en is actief in de branche Groothandel in schoenen.

 

Meer nieuws in Buitengebied Noord

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent