Bedrijven in Middelpolder

Wil je weten welke bedrijven er in Middelpolder zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Middelpolder.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Property Management Services Group B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Property Management Services Group B.V. is gevestigd op Amsteldijk Noord 55 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 28 februari 2023

Olivier Beem Dentalcare
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Olivier Beem Dentalcare is gevestigd op Amsteldijk Noord 75 te Amstelveen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Donderdag 2 februari 2023

Steunstichting 140-jarig bestaan Roeivereeniging Willem III
Opgericht in Januari 2023

De stichting Steunstichting 140-jarig bestaan Roeivereeniging Willem III is gevestigd op Amsteldijk Noord 125 te Amstelveen en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Stichting Administratiekantoor URSUS
Opgericht in December 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor URSUS is gevestigd op Amsteldijk Noord 75 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Administratiekantoor WISH
Opgericht in December 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor WISH is gevestigd op Amsteldijk Noord 75 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Administratiekantoor TWNTY
Opgericht in December 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor TWNTY is gevestigd op Amsteldijk Noord 75 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

TWNTY B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap TWNTY B.V. is gevestigd op Amsteldijk Noord 75 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Pascale Smeets evenementen
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Pascale Smeets evenementen is gevestigd op Amsteldijk Noord 149 te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

URSUS B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap URSUS B.V. is gevestigd op Amsteldijk Noord 75 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

WISH B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap WISH B.V. is gevestigd op Amsteldijk Noord 75 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Bok producties
Opgericht in December 2022

De onderneming Bok producties is gevestigd op Amsteldijk Noord 106 te Amstelveen en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Nanuma
Opgericht in December 2022

De onderneming Nanuma is gevestigd op Bankrasweg 5 te Amstelveen en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Donderdag 10 november 2022

Dawn Patrol Services
Opgericht in September 2022

De onderneming Dawn Patrol Services is gevestigd op Amsteldijk Noord 114 te Amstelveen en is actief in de branche Koeriers.

Donderdag 4 augustus 2022

Julius Obertop
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Julius Obertop is gevestigd op Amsteldijk Noord 106 te Amstelveen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Dinsdag 12 juli 2022

FABULICIOUS
Opgericht in Mei 2022

De onderneming FABULICIOUS is gevestigd op Amsteldijk Noord 167 te Amstelveen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent