Bedrijven in Middelpolder

Wil je weten welke bedrijven er in Middelpolder zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Middelpolder.

Filter Filter

Maandag 18 maart 2024

DLE Horeca B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap DLE Horeca B.V. is gevestigd op Amsteldijk Noord 143 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Green Financial Solutions
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Green Financial Solutions is gevestigd op Kostverlorenweg 19 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Donderdag 1 februari 2024

Vibe View
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Vibe View is gevestigd op Kostverlorenweg 1E te Amstelveen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Donderdag 11 januari 2024

SFDT 1922 B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap SFDT 1922 B.V. is gevestigd op Amsteldijk Noord 55 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Vereniging van eigenaars Archimedesweg 22/24 te Amsterdam
Opgericht in Maart 2006

De vereniging Vereniging van eigenaars Archimedesweg 22/24 te Amsterdam is gevestigd op Amsteldijk Noord 152 te Amstelveen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Stichting beherend vennoot River
Opgericht in November 2023

De stichting Stichting beherend vennoot River is gevestigd op Amsteldijk Noord 103 te Amstelveen en is actief in de branche Participatiemaatschappijen.

Border C.V.
Opgericht in November 2023

De commanditaire vennootschap Border C.V. is gevestigd op Amsteldijk Noord 103 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Loopveld B.V.
Opgericht in Februari 2018

De besloten vennootschap Loopveld B.V. is gevestigd op Aanloop 2 te Amstelveen.

De Paardencoachtuin
Opgericht in November 2023

De onderneming De Paardencoachtuin is gevestigd op Kostverlorenweg 19 te Amstelveen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

HT Fotografie
Opgericht in Juni 2017

De onderneming HT Fotografie is gevestigd op Amsteldijk Noord 113 te Amstelveen en is actief in de branche Fotografie.

Woensdag 13 december 2023

Stichting HVWA Invest
Opgericht in Oktober 2023

De stichting Stichting HVWA Invest is gevestigd op Amsteldijk Noord 55 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Polle B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Polle B.V. is gevestigd op Amsteldijk Noord 103 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

HVWA Invest B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap HVWA Invest B.V. is gevestigd op Amsteldijk Noord 55 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Winnie B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Winnie B.V. is gevestigd op Amsteldijk Noord 103 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Mimi B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Mimi B.V. is gevestigd op Amsteldijk Noord 103 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Meer nieuws in Middelpolder

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement