Bedrijven in In de Wolkenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in In de Wolkenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in In de Wolkenbuurt.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Hartogs Hospitality Advice & Services
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Hartogs Hospitality Advice & Services is gevestigd op In de Wolken 77 te Amstelveen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Dinsdag 23 januari 2024

Apricia Atelier B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Apricia Atelier B.V. is gevestigd op In de Wolken 226A te Amstelveen en is actief in de branche Groothandel in juweliersartikelen en uurwerken.

Bazza logistics
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Bazza logistics is gevestigd op In de Wolken 152 te Amstelveen en is actief in de branche Koeriers.

Donderdag 11 januari 2024

T-time B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap T-time B.V. is gevestigd op In de Wolken 61 te Amstelveen en is actief in de branche Groothandel in koffie, thee, cacao en specerijen (geen ruwe).

The Spirit B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap The Spirit B.V. is gevestigd op In de Wolken 61 te Amstelveen en is actief in de branche Groothandel in dranken (geen zuivel).

The Spirit Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap The Spirit Holding B.V. is gevestigd op In de Wolken 61 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

AWSR B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap AWSR B.V. is gevestigd op In de Wolken 246 te Amstelveen en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in vaste activa.

Jose Enterprise
Opgericht in December 2023

De onderneming Jose Enterprise is gevestigd op Landtong 2-312 te Amstelveen en is actief in de branche Pakken, sorteren e.d. in loon.

Woensdag 13 december 2023

O.H.vkr
Opgericht in Oktober 2023

De vennootschap onder firma O.H.vkr is gevestigd op In de Wolken 364 te Amstelveen en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Corinne's Health Center
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Corinne's Health Center is gevestigd op Majella 3 te Amstelveen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Woensdag 8 november 2023

IdentiteitsControle
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming IdentiteitsControle is gevestigd op Landtong 2-109 te Amstelveen en is actief in de branche Vervaardiging van imitatiesieraden.

O.H.vkr
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming O.H.vkr is gevestigd op In de Wolken 364 te Amstelveen en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

A.I.A Automotive
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming A.I.A Automotive is gevestigd op In de Wolken 154 te Amstelveen en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Dinsdag 10 oktober 2023

Jawa Bags
Opgericht in Oktober 2023

De vennootschap onder firma Jawa Bags is gevestigd op Stromboli 3 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Exciter B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Exciter B.V. is gevestigd op Vesuvius 36 te Amstelveen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Meer nieuws in In de Wolkenbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent