Bedrijven in Langerhuize

Wil je weten welke bedrijven er in Langerhuize zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Langerhuize.

Filter Filter

Maandag 18 maart 2024

Kushak B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Kushak B.V. is gevestigd op Maimonideslaan 36 te Amstelveen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Aishwarrya B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Aishwarrya B.V. is gevestigd op Maimonideslaan 36 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Eyescan B.V.
Opgericht in December 2014

De besloten vennootschap Eyescan B.V. is gevestigd op Laan vd Helende Meesters 431 te Amstelveen en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

BudgetSmart Electronics
Opgericht in Februari 2024

De onderneming BudgetSmart Electronics is gevestigd op Nicolaas Tulplaan 278 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

sabinitty
Opgericht in Januari 2024

De onderneming sabinitty is gevestigd op Maimonideslaan 157 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

AMS E-commerce
Opgericht in Januari 2024

De onderneming AMS E-commerce is gevestigd op Maimonideslaan 21 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 1 februari 2024

KPMG International Services Limited
Opgericht in December 2023

De onderneming KPMG International Services Limited is gevestigd op Laan van Langerhuize 1 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Le Cam?lia Beauty
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Le Cam?lia Beauty is gevestigd op Maimonideslaan 60 te Amstelveen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Donderdag 11 januari 2024

DaliaLingua
Opgericht in November 2023

De onderneming DaliaLingua is gevestigd op Nicolaas Tulplaan 36 te Amstelveen en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Madreng Holding B.V.
Opgericht in Maart 1999

De besloten vennootschap Madreng Holding B.V. is gevestigd op Nicolaas Tulplaan 148 te Amstelveen.

Machine Learning Matters
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Machine Learning Matters is gevestigd op Nicolaas Tulplaan 124 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Kerem Sezen Software Quality Assurance
Opgericht in November 2023

De onderneming Kerem Sezen Software Quality Assurance is gevestigd op Maimonideslaan 110 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

KIrina
Opgericht in November 2023

De onderneming KIrina is gevestigd op Nicolaas Tulplaan 48 te Amstelveen en is actief in de branche Haarverzorging.

Woensdag 13 december 2023

Fit Fellowship
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Fit Fellowship is gevestigd op Nicolaas Tulplaan 248B te Amstelveen en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Woensdag 8 november 2023

Stichting Namenmonument Sivas
Opgericht in Oktober 2023

De stichting Stichting Namenmonument Sivas is gevestigd op Maimonideslaan 113 te Amstelveen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Meer nieuws in Langerhuize

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement