Bedrijven in Randwijck West

Wil je weten welke bedrijven er in Randwijck West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Randwijck West.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Marrunate
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Marrunate is gevestigd op Amsterdamseweg 495 te Amstelveen en is actief in de branche Eventcatering.

Jonathan wijnen
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Jonathan wijnen is gevestigd op Amsterdamseweg 570 te Amstelveen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

FinancialTech B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap FinancialTech B.V. is gevestigd op Graaf Florislaan 64 te Amstelveen en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

First Strides
Opgericht in April 2024

De onderneming First Strides is gevestigd op Catharina van Clevelaan 4 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Woensdag 24 april 2024

WOLO Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap WOLO Holding B.V. is gevestigd op Amsterdamseweg 454A te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Identhing
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma Identhing is gevestigd op Kalfjeslaan 21 te Amstelveen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Lisa Colledge Consulting
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Lisa Colledge Consulting is gevestigd op Graaf Willemlaan 13 te Amstelveen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Van Leeuwen Snacks B.V.
Opgericht in Juni 1974

De besloten vennootschap Van Leeuwen Snacks B.V. is gevestigd op Laanhorn 16 te Amstelveen en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Santa Maria Spareribs & Vegan Burgers & Burgers
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Santa Maria Spareribs & Vegan Burgers & Burgers is gevestigd op Amsterdamseweg 448 te Amstelveen en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Reppen Counseling
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Reppen Counseling is gevestigd op Jan van Avesneslaan 14 te Amstelveen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Vamos Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Vamos Holding B.V. is gevestigd op Margriete van Clevelaan 16 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Hotel Courage Valkenburg B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Hotel Courage Valkenburg B.V. is gevestigd op Van Spaenstraat 2 te Amstelveen en is actief in de branche Hotel-restaurants.

Woensdag 10 april 2024

Pomme Ventures B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Pomme Ventures B.V. is gevestigd op Nieuwe Kalfjeslaan 2 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Beyond Labels B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Beyond Labels B.V. is gevestigd op Amsterdamseweg 409 te Amstelveen en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

Maandag 18 maart 2024

GSG Holding B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap GSG Holding B.V. is gevestigd op Amsterdamseweg 409 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Meer nieuws in Randwijck West

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement