Bedrijven in Randwijck Oost

Wil je weten welke bedrijven er in Randwijck Oost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Randwijck Oost.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Drs. de Bruin, basisarts
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Drs. de Bruin, basisarts is gevestigd op Vlielandstraat 95 te Amstelveen en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Ace&Twinner
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Ace&Twinner is gevestigd op Tiengemeten 25 te Amstelveen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

MELOMI B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap MELOMI B.V. is gevestigd op Margaretha v Borsselenln 16 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Golnaz Zorg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Golnaz Zorg is gevestigd op Hoeksewaard 48 te Amstelveen en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Easy Entry
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Easy Entry is gevestigd op Amelandstraat 12 te Amstelveen en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Amsterdam Holistics
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Amsterdam Holistics is gevestigd op Goereesepad 15 te Amstelveen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Vrijdag 7 oktober 2022

GDG Advisory
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming GDG Advisory is gevestigd op Schiermonnikoogstraat 12 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

M.J. van der Kooy Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap M.J. van der Kooy Holding B.V. is gevestigd op Eikenrodelaan 53 te Amstelveen en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

Maandag 26 september 2022

Lusus Fictie B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Lusus Fictie B.V. is gevestigd op Iepenrodelaan 28BV te Amstelveen en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Lusus Studio's B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Lusus Studio's B.V. is gevestigd op Iepenrodelaan 28BV te Amstelveen en is actief in de branche Productie van televisieprogramma’s.

Dinsdag 13 september 2022

GP Experience B.V.
Opgericht in Augustus 2016

De besloten vennootschap GP Experience B.V. is gevestigd op Texelstraat 86 te Amstelveen en is actief in de branche Haarverzorging.

Gleiton Pedro Studio Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Gleiton Pedro Studio Holding B.V. is gevestigd op Texelstraat 86 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 12 september 2022

Y.M.D. Huisarts & Kaderarts Beleid en Beheer
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Y.M.D. Huisarts & Kaderarts Beleid en Beheer is gevestigd op Hoeksewaard 147 te Amstelveen en is actief in de branche huisartsen.

The Bonlay
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming The Bonlay is gevestigd op Iepenrodelaan 22BV te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 31 augustus 2022

Willem van Os
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Willem van Os is gevestigd op Margaretha v Borsselenln 69A te Amstelveen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent