Bedrijven in De Laar Oost

Wil je weten welke bedrijven er in De Laar Oost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in De Laar Oost.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

R. Materszorg
Opgericht in Januari 2023

De onderneming R. Materszorg is gevestigd op Venlosingel 237 te Arnhem en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

MR LasTech
Opgericht in Januari 2023

De onderneming MR LasTech is gevestigd op Bleijenbeekhof 27 te Arnhem en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Spectra ICT B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Spectra ICT B.V. is gevestigd op Limburgsingel 50 te Arnhem en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Wolters Szulczak B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Wolters Szulczak B.V. is gevestigd op Limburgsingel 50 te Arnhem en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Djul Tato
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Djul Tato is gevestigd op Oostburgwal 39 te Arnhem en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Beukertjes.com
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Beukertjes.com is gevestigd op Blerickpad 3 te Arnhem en is actief in de branche Textielveredeling.

SRI ICT Solutions
Opgericht in Januari 2023

De onderneming SRI ICT Solutions is gevestigd op Bruinissestraat 70 te Arnhem en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Appels Advies
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Appels Advies is gevestigd op Bingelradestraat 32 te Arnhem en is actief in de branche assurantietussenpersonen.

Utendum B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Utendum B.V. is gevestigd op Abshovenpad 60 te Arnhem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Kim Gerritsen
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Kim Gerritsen is gevestigd op Katsbergpad 4 te Arnhem en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

MontageBedrijf Soomers
Opgericht in Januari 2023

De onderneming MontageBedrijf Soomers is gevestigd op Cadier en Keerpad 14 te Arnhem en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

Taco Rits
Opgericht in December 2022

De onderneming Taco Rits is gevestigd op Aagtekerkesingel 1 te Arnhem en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

E & Y goods
Opgericht in December 2022

De vennootschap onder firma E & Y goods is gevestigd op Buggenumstraat 20 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Myrna's bloemen, a living dream
Opgericht in Maart 1985

De onderneming Myrna's bloemen, a living dream is gevestigd op Oostburgwal 26 te Arnhem en is actief in de branche Winkels in bloemen en planten, zaden en tuinbenodigdheden.

Van den Bos Di?tetiek
Opgericht in December 2022

De onderneming Van den Bos Di?tetiek is gevestigd op Wissenkerkepad 7 te Arnhem en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

 

Meer nieuws in De Laar Oost

Snelheidscontroles Arnhem

Flitser IJsseloordweg, Arnhem
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 02:58 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent