Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws over Arnhem

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Arnhem. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Arnhem op onderwerp:

  Autobrand Arnhem, politie sluit brandstichting niet uit
  Zondag 18 februari 2018 om 11:52

  Arnhem - In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 februari heeft er in Arnhem een autobrand gewoed. Twee andere geparkeerde auto’s hebben ook vlam gevat. De politie sluit brandstichting niet uit en is een onderzoek gestart. Daarbij is de hulp van getuigen hard nodig.

  ArnhemArnhemse broekStatenkwartierBrand
  Drie verdachten aangehouden voor handel in hennep
  Woensdag 14 februari 2018 om 15:50

  Arnhem Zutphen - In een langlopend onderzoek naar de handel in hennep zijn op dinsdag 13 februari drie verdachten aangehouden. De verdachten, een 28-jarige inwoner van Zutphen en twee inwoners van Arnhem van 30 en 35 jaar worden er van verdacht meerdere hennepkwekerijen en -stekkerijen te hebben gehad.

  ArnhemKlingelbeek e.o.Het Dorp / MariëndaalDrugs
  Vervolgbericht: Vier gewonden bij geweldsdelict
  Zaterdag 10 februari 2018 om 10:31

  Arnhem - De politie is sinds vrijdagmiddag bezig met het onderzoek naar het geweldsincident waarbij vier mensen gewond raakten. Omstreeks 14.30 uur, werd melding gedaan van een geweldsincident in een woning aan de Gemertstraat in Arnhem, waarbij meerdere personen gewond zouden zijn geraakt. Voor de slachtoffers werd ook de traumaheli ingezet. De gewonden zijn allemaal buiten levensgevaar.

  ArnhemDe LaarDe Laar West
  Vier gewonden bij geweldincident
  Vrijdag 9 februari 2018 om 15:43

  Arnhem - Rond 14.30 uur kreeg de politie een melding van een geweldincident in een woning aan de Gemertstraat. In de woning werden drie gewonde personen aangetroffen. Alle drie zijn met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

  ArnhemDe LaarDe Laar West
  Politie zoekt getuigen van straatroof
  Dinsdag 30 januari 2018 om 15:56

  Arnhem - Een 67-jarige man is zondag 28 januari op de Keizershof het slachtoffer geworden van straatroof. Hierbij werd hij hard in zijn gezicht geslagen en beroofd van zijn geld. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden.

  ArnhemMalburgen Oost (zuid)'t DuifjeOverval
  Politie onderzoekt straatroof
  Donderdag 18 januari 2018 om 08:44

  Arnhem - De politie is een onderzoek gestart naar een straatroof op de Johan de Wittlaan in Arnhem op woensdag 17 januari rond 10.30 uur.

  ArnhemArnhemse broekOverval
  Politie pakt overvaller op heterdaad
  Zondag 14 januari 2018 om 11:11

  Arnhem - De politie heeft gisterenavond laat een 18-jarige inwoner van Arnhem op heterdaad aangehouden. Hij wordt verdacht van het overvallen van een snackbar aan de Groningensingel in Arnhem. Er raakte niemand gewond.

  ArnhemVredenburg/KronenburgVredenburgAanrijding met letsel
  Agressieve winkeldief ingerekend
  Zaterdag 13 januari 2018 om 10:31

  Arnhem - In een supermarkt in de Kronenburgpassage in Arnhem, is vrijdagavond een 22-jarige inwoner van Wageningen aangehouden. Hij had enkele artikelen niet afgerekend en dit was gezien door een medewerker van de supermarkt. Een beveiligingsmedewerker hield de man aan.

  ArnhemVredenburg/KronenburgKronenburgDiefstal
  Man aangehouden na conflict
  Donderdag 11 januari 2018 om 13:55

  Arnhem - Een 35-jarige man uit Arnhem is woensdag 10 januari aangehouden nadat hij een 49-jarige plaatsgenoot bij een conflict had bedreigd. Bij controle van de auto van de verdachte werden een luchtdrukwapen en een mes aangetroffen. Bovendien bleken er diverse inbrekerswerktuigen in de auto te liggen.

  ArnhemArnhemse broekIndustrieterreinInbraak
  Getuigenoproep straatroof
  Dinsdag 2 januari 2018 om 16:56

  Arnhem - In de nacht van zondag 24 op maandag 25 december 2017 werd omstreeks 00.30 uur een 26-jarige inwoner van Amsterdam door een viertal mannen beroofd van onder andere zijn mobiel en enkele bankpassen. Het slachtoffer stond op dat moment onder de Nelson Mandelabrug, op een parkeerplaats aan het Nieuwe Plein ter hoogte van de trappen. Vier mannen kwamen vanaf de trap van de Nelson Mandelabrug en bedreigden de 26-jarige. Zij gingen er vervolgens met buit te voet richting centrum vandoor.

  ArnhemCentrumOverval
  Woningoverval Arnhem: politie zoekt getuigen
  Zondag 31 december 2017 om 12:24

  Arnhem - Op zaterdagavond 30 december heeft er een woningoverval plaatsgevonden aan de Oldorphof in Arnhem. Daarbij is niemand gewond geraakt. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

  ArnhemVredenburg/KronenburgVredenburgOverval
  Politie neemt 450 kilo vuurwerk in beslag
  Donderdag 28 december 2017 om 12:52

  Arnhem - In een woning aan de Sint Janskerkstraat in Arnhem heeft de politie woensdagavond 27 december een grote partij illegaal vuurwerk aangetroffen. Eén bewoner is aangehouden. Het vuurwerk is afgevoerd en wordt vernietigd. Een gedeelte waaraan geknutseld was werd in verband met de gevaarzetting kort na de in beslag name direct vernietigd.

  ArnhemKlarendalSt. Janskerkstraat e.o.
  Onze berichtgeving over mishandeling Arnhemse mannen: dat doen we een volgende keer anders
  Dinsdag 19 december 2017 om 11:25

  Arnhem - In de media is veel aandacht voor de berichtgeving van de politie over de mishandeling van twee mannen op de Nelson Mandelabrug in Arnhem. We hebben eerlijk geantwoord op een vraag van De Gelderlander over of wij niet te snel waren met het publiceren over een mogelijk motief achter de mishandeling. We hebben daar goed naar gekeken en onze conclusie is: inderdaad, we hadden het anders moeten doen.

  ArnhemMishandeling
  Politie zoekt hardloper
  Zondag 17 december 2017 om 14:32

  Arnhem - Op dinsdagavond 12 december is een Arnhemmer in zijn woonplaats ernstig bedreigd. Een hardloper heeft dat waarschijnlijk gezien. De politie zoekt deze belangrijke getuige.

  ArnhemMonnikenhuizenKlarenbeekBedreiging
  Zaken in Bureau GLD van 13 december
  Maandag 11 december 2017 om 15:07

  Arnhem, Wijchen, Bemmel, Neede, Buren - Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald.


  Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht & Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.

  ArnhemCentrumDiefstal
  Beroving in onderzoek
  Zondag 10 december 2017 om 17:09

  Arnhem - Vrijdag rond 10.20 uur werd een 70-jarige inwoner van Arnhem door twee onbekende (jonge)mannen overvallen toen hij geld wilde storten bij een automaat aan het Willemsplein, dit is in een bankfiliaal. Er ontstond een handgemeen waardoor de man op een trap ten val kwam. Het tweetal ging er met een geldbedrag te voet vandoor. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen om zich te melden.

  ArnhemCentrumOverval
  Na steekincident twee verdachten aangehouden
  Zaterdag 9 december 2017 om 08:47

  Arnhem - In de nacht van vrijdag op zaterdag vond rond 03.55 uur in een horecagelegenheid aan de Varkensstraat een steekincident plaats. Daarbij raakte een 32-jarige Arnhemmer gewond. De gewaarschuwde politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en hield na een snelle zoekactie in de omgeving twee verdachten aan.

  ArnhemSpijkerkwartierHommelstraatSteekincident
  Hulpdiensten schalen op om grote partij vuurwerk
  Woensdag 6 december 2017 om 22:28

  Arnhem - De politie heeft woensdag een grote partij vuurwerk gevonden in een bovenwoning in Arnhem. Het gaat om een woning aan de Klarendalseweg. De hulpdiensten schaalden snel op nadat er ook een geïmproviseerde vuurwerkbom werd gevonden.

  ArnhemKlarendalVernieling
  Zaken in Bureau GLD van 6 december
  Maandag 4 december 2017 om 15:42

  Arnhem, Groenlo, Zutphen, Doetinchem, Nijmegen - Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald.


  Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht & Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.

  ArnhemMalburgen Oost (noord)KamillehofDiefstal
  Ben je net vrij…zit je weer vast
  Donderdag 30 november 2017 om 13:34

  Arnhem - Een 41-jarige Arnhemmer zit voorlopig vast voor fietsdiefstal. De man werd woensdag op heterdaad betrapt nadat hij met de lokfiets van de politie in zijn woonplaats aan de haal was gegaan. De man was naar eigen zeggen net een paar dagen vrij uit detentie voor fietsdiefstal.

  ArnhemKlingelbeek e.o.Het Dorp / MariëndaalDiefstal

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Arnhem

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk