Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws over Arnhem

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Arnhem. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Arnhem op onderwerp:

  Zaken in Bureau GLD van 22 november
  Maandag 20 november 2017 om 13:55

  Arnhem, Ede, Oosterbeek, Apeldoorn - Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald.


  Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht & Vermist' op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.

  ArnhemPresikhaaf OostWinkelcentrumDiefstal
  Man aangehouden voor beroving
  Woensdag 8 november 2017 om 14:22

  Arnhem/Ede - De politie heeft op dinsdag 7 november een man uit Ede aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een beroving in Arnhem. Op zaterdag 17 juni werd een man aan de Kamillelaan met geweld van zijn auto beroofd. De man was vermoedelijk met een smoes naar een woning gelokt. Daar werd hij vastgepakt, bedreigd en van zijn auto beroofd.

  ArnhemMalburgen Oost (Noord)Kamillehof en BakenhofOverval
  Arrestaties na ontdekking drugslab
  Donderdag 2 november 2017 om 15:31

  Zuidwolde/Arnhem - Na de ontdekking van een drugslab in Zuidwolde heeft de politie deze week twee Arnhemmers van 28 en 56 jaar en een 41-jarige Wageninger aangehouden. De drie worden onder meer verdacht van betrokkenheid bij de handel in en het vervaardigen van synthetische drugs.

  ArnhemKlingelbeekHet Dorp, MariëndaalDrugs
  Politie maakt einde aan mensenhandel
  Donderdag 26 oktober 2017 om 14:29

  Arnhem - Mensenhandel is harde criminaliteit en een schending van de rechten van de mens. De politie neemt het daarom hoog op als –meestal vrouwen en meisjes- worden uitgebuit of onder dwang bepaalde dingen moeten doen waarvoor ze niet kiezen en waar andere mensen van profiteren. Om die reden is de politie maandag 23 oktober in Arnhem in actie gekomen op drie adressen in de wijken Malburgen en De Laar. Behalve dat de woningen werden doorzocht, werd ook een 32-jarige Arnhemmer aangehouden.

  ArnhemDe LaarDe Laar-WestBedreiging
  Politie Arnhem test inzet bodycams
  Donderdag 26 oktober 2017 om 13:12

  Arnhem - De politie in Arnhem-Noord start een proef met het dragen van bodycams in het Arnhemse uitgaansgebied. De bodycams worden voornamelijk ingezet door de Openbare Orde Teams (OOT) voor de handhaving van de openbare orde tijdens horecadiensten (vrijdag tot en met zondag). Het primaire doel van de proef is om te kijken of de inzet van bodycams bijdraagt aan een afname van overlast- en geweldsincidenten. De proef duurt tot maart 2018 en maakt onderdeel uit van diverse landelijke proeven met bodycams.

  ArnhemKlingelbeekHet Dorp, Mariëndaal
  Aanhoudingen na schermutseling bij woningbrand
  Donderdag 26 oktober 2017 om 11:49

  Arnhem - Woensdagmiddag heeft de politie 2 mannen aangehouden op de Hommelstraat in Arnhem. Beiden zijn aangehouden wegens het mishandelen en beledigen van een politieambtenaar.

  ArnhemSpijkerkwartierHommelstraatBrand
  Man met glas gestoken, verdachte aangehouden
  Zondag 22 oktober 2017 om 11:33

  Arnhem - In de nacht van zaterdag op zondag heeft rond 01.30 uur op de Korenmarkt een ernstige mishandeling plaatsgevonden. Portiers vertelden aan bikers van politie dat een man met een glas in zijn nek zou zijn gestoken en dat de verdachte er vandoor was gegaan. Op basis van het doorgegeven signalement gingen de agenten in de omgeving naar hem op zoek. Ze troffen de verdachte even later in een horecagelegenheid aan de Steenstraat aan en gingen meteen tot aanhouding over.

  ArnhemSpijkerkwartierMishandeling
  Jongeren aangehouden na poging straatroof
  Zaterdag 21 oktober 2017 om 15:16

  Arnhem - Vrijdagavond rond 19.30 uur werd een 30-jarige inwoonster van Arnhem op de Ruitenberglaan door twee gemaskerde jongemannen bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De twee wilden geld. Toen ze dit niet kregen gingen de verdachten er samen met een groepje vandoor. Meerdere surveillance-eenheden gingen meteen na de melding die kant op. In de omgeving zagen agenten een groep lopen die voldeed aan het opgegeven signalement. Zes minderjarigen in de leeftijd van 13 tot en met 16 jaar uit Arnhem konden even later worden aangehouden.

  ArnhemPresikhaaf OostWinkelcentrum PresikhaafOverval
  Politie zoekt getuigen van straatroof
  Vrijdag 20 oktober 2017 om 12:16

  Arnhem - Een 70-jarige man uit Lichtenvoorde is op woensdag 18 oktober rond 14.10uur slachtoffer geworden van een straatroof. Deze vond plaats op de Coehoornstraat in Arnhem.

  ArnhemCentrumStationspleinOverval
  Politie onderzoekt straatroof
  Vrijdag 20 oktober 2017 om 11:59

  Arnhem - De politie is een onderzoek gestart naar een straatroof op de Marga Klompélaan in Arnhem op donderdag 19 oktober rond 18.30 uur.

  ArnhemRijkerswoerdOverval
  Man zonder rijbewijs aangehouden in gestolen auto
  Woensdag 18 oktober 2017 om 13:38

  Arnhem - De politie heeft in nacht van dinsdag op woensdag een 52-jarige man aangehouden in verband met een snelheidsovertreding. De man reed in een auto die later gestolen bleek te zijn.

  ArnhemVerkeersovertreding
  Brutale beroving in Sonsbeekpark
  Woensdag 18 oktober 2017 om 11:50

  Arnhem - Dinsdagavond is een groepje jongeren (5) belaagd door een andere groep van een man of zes. Van deze laatste groep was er één die dreigde met geweld. De beroving vond plaats omstreeks 23.00 uur in het Sonsbeekpark vlakbij de witte villa ter hoogte van de vijver. Niemand raakte gewond.

  ArnhemOverval
  Brutale beroving in Sonsbeekpark
  Woensdag 18 oktober 2017 om 11:50

  Arnhem - Dinsdagavond is een groepje jongeren (5) belaagd door een andere groep van een man of zes. Van deze laatste groep was er één die dreigde met geweld. De beroving vond plaats omstreeks 23.00 uur in het Sonsbeekpark vlakbij de witte villa ter hoogte van de vijver. Niemand raakte gewond.

  ArnhemOverval
  Onderzoek naar autobrand, getuigen gezocht
  Dinsdag 17 oktober 2017 om 10:59

  Arnhem - Op de Arbeidstraat in de Arnhemse wijk Klarendal is maandagavond laat een auto uitgebrand. Op basis van een eerste onderzoek sluit de politie brandstichting niet uit en roept getuigen op te reageren.

  ArnhemKlingelbeekHet Dorp, MariëndaalBrand
  Aangetroffen dode in sloot: geen misdrijf
  Dinsdag 17 oktober 2017 om 09:31

  Arnhem - In het onderzoek naar aanleiding van het aantreffen van een dode man, maandag in een sloot aan de Graslaan in Arnhem, is niet gebleken van een misdrijf. Het slachtoffer, een inwoner van Huissen, bleek dezelfde ochtend als vermist te zijn opgegeven.

  ArnhemMalburgen Oost (Noord)Vermissing
  Kilometerslange achtervolging op de A28
  Vrijdag 13 oktober 2017 om 12:50

  Arnhem - Donderdagavond 12 oktober rond 23.00 uur heeft de politie een auto aangehouden na een lange achtervolging. De bestuurder, een 21-jarige man uit Helmond, en twee bijrijders zijn aangehouden.

  ArnhemKlingelbeekHet Dorp, MariëndaalInbraak
  Trio crasht in Duitsland na achtervolging vanuit Arnhem
  Donderdag 12 oktober 2017 om 11:25

  Arnhem - Drie mannen van 18, 22 en 26 jaar afkomstig uit respectievelijk Spijkenisse, Groningen en Nieuwegein zijn woensdagavond laat bij Rees in Duitsland gecrasht na een achtervolging door de Nederlandse en Duitse politie. De drie sloegen op de vlucht toen de politie in Arnhem ze wilden controleren.

  ArnhemDiefstal
  Politie houdt verdachte aan in onderzoek naar dood transgender
  Woensdag 4 oktober 2017 om 12:49

  Arnhem - De recherche heeft op woensdagochtend 4 oktober in het onderzoek naar de dood van de transgender in Arnhem een verdachte aangehouden. De aanhouding vond plaats in de gemeente Veenendaal. Aansluitend aan deze aanhouding werden in het belang van het onderzoek in drie woningen doorzoekingen verricht.

  ArnhemArnhemse broekInbraak
  Gewonde en brand bij verkeersongeval A12
  Dinsdag 3 oktober 2017 om 08:49

  Arnhem - Bij een verkeersongeval op de A12 bij Arnhem is maandagavond een gewonde gevallen. Bij het ongeval brak ook brand uit. Het verkeer op de A12 liep door het ongeval enkele uren vertraging op.

  ArnhemKlingelbeekHet Dorp, MariëndaalAanrijding met letsel
  Onderzoek dode in woning Van Oldenbarneveldtstraat (update)
  Zaterdag 30 september 2017 om 12:57

  Arnhem - Het rechercheonderzoek naar aanleiding van de vondst vrijdagmiddag 29 september van een dode in een huis aan de Van Oldenbarneveldtstraat in Arnhem is nog in volle gang. Het slachtoffer is vermoedelijk een 32-jarige transgender met vrouwelijke lichaamskenmerken. Het onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer is nog niet afgerond. Wel is al duidelijk dat het niet de bewoner is van het pand.

  ArnhemArnhemse broekVerkeersovertreding

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Arnhem

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk