Bedrijven in Arnhem

Wil je weten welke bedrijven er in Arnhem zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Arnhem.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Muziekant Haaije Bergstra
Opgericht in December 2022

De onderneming Muziekant Haaije Bergstra is gevestigd op Parkstraat 28D te Arnhem en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

TPNG B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap TPNG B.V. is gevestigd op Rosendaalsestraat 453 te Arnhem en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Baboe Consultancy
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Baboe Consultancy is gevestigd op Kemperbergerweg 797A te Arnhem en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Addink Events & Entertainment
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Addink Events & Entertainment is gevestigd op Spoorwegstraat 104 te Arnhem en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Klussenbedrijf Yas
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Klussenbedrijf Yas is gevestigd op Hugo de Grootstraat 5 te Arnhem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

renas transport en verhuizing
Opgericht in Januari 2023

De onderneming renas transport en verhuizing is gevestigd op Brandenburgseplein 447 te Arnhem en is actief in de branche Post zonder universele dienstverplichting.

Kefi
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Kefi is gevestigd op Vlijmenweg 7 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Lamrini Care
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Lamrini Care is gevestigd op Keurvorstlaan 9 te Arnhem en is actief in de branche Thuiszorg.

Watt U Need
Opgericht in November 2019

De onderneming Watt U Need is gevestigd op Snelliusweg 30-79 te Arnhem en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Call of belly
Opgericht in Januari 2021

De vennootschap onder firma Call of belly is gevestigd op Utrechtsestraat 63 te Arnhem en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Indy Ivana Kruithof
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Indy Ivana Kruithof is gevestigd op Sloetstraat 13 te Arnhem en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Koca Schoonmaak
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Koca Schoonmaak is gevestigd op Keulse Slag 96 te Arnhem en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Zorg in Kwaliteit V.O.F.
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Zorg in Kwaliteit V.O.F. is gevestigd op Driemondplein 110 te Arnhem en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

TGA Gilles Holding B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap TGA Gilles Holding B.V. is gevestigd op Schepen Monetariusstraat 99 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

AenA Zorg
Opgericht in Januari 2023

De onderneming AenA Zorg is gevestigd op Velperweg 47-520 te Arnhem en is actief in de branche Thuiszorg.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent