Bedrijven in Elden

Wil je weten welke bedrijven er in Elden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Elden.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Stichting Care for Dog Welfare
Opgericht in November 2022

De stichting Stichting Care for Dog Welfare is gevestigd op Mr E N van Kleffensstr 6 te Arnhem en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Bartels Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Bartels Holding B.V. is gevestigd op Hennepstraat 2C te Arnhem en is actief in de branche Financiële holdings.

B. Rasink
Opgericht in November 2022

De onderneming B. Rasink is gevestigd op Mr E N van Kleffensstr 6 te Arnhem en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Catering-Boutique
Opgericht in November 2022

De onderneming Catering-Boutique is gevestigd op Rijksweg-West 16 te Arnhem en is actief in de branche Eventcatering.

Van den Borden Timmerwerken B.V.
Opgericht in Januari 2013

De besloten vennootschap Van den Borden Timmerwerken B.V. is gevestigd op Molenweg 52-1 te Arnhem en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Acciomagic
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Acciomagic is gevestigd op Rijksweg-West 37 te Arnhem en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Donderdag 10 november 2022

Carmansion B.V.
Opgericht in April 2014

De besloten vennootschap Carmansion B.V. is gevestigd op Andantelaan 20 te Arnhem en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Schoonmaakbedrijf F. van den Berg
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Schoonmaakbedrijf F. van den Berg is gevestigd op Mr B.M. Teldersstraat 7Kamer 103 te Arnhem en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Fotograafnoelvos
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Fotograafnoelvos is gevestigd op Hennepstraat 42 te Arnhem en is actief in de branche Fotografie.

Vrijdag 7 oktober 2022

Schoonmaakbedrijf Annet
Opgericht in September 2022

De onderneming Schoonmaakbedrijf Annet is gevestigd op Elderhofseweg 51 te Arnhem en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Maandag 26 september 2022

Het Makelaarshuys Arnhem B.V.
Opgericht in Januari 2021

De besloten vennootschap Het Makelaarshuys Arnhem B.V. is gevestigd op Mr B.M. Teldersstraat 7 te Arnhem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Gerritsen Professional
Opgericht in September 2022

De onderneming Gerritsen Professional is gevestigd op Allegrolaan 43 te Arnhem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Maandag 12 september 2022

REY Transport en Logistics B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap REY Transport en Logistics B.V. is gevestigd op Mr B.M. Teldersstraat 7 te Arnhem en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

VB Invest Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap VB Invest Holding B.V. is gevestigd op Mr E N van Kleffensstr 6 te Arnhem en is actief in de branche Projectontwikkeling.

4YouFit
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming 4YouFit is gevestigd op Willem Roodbeenhof 1 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

Meer nieuws in Elden

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent