Bedrijven in Monnikenhuizen

Wil je weten welke bedrijven er in Monnikenhuizen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Monnikenhuizen.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Personeelsvereniging 11 geneeskundige compagnie.
Opgericht in Januari 2023

De vereniging Personeelsvereniging 11 geneeskundige compagnie. is gevestigd op Spechtstraat 8 te Arnhem en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

Bureau Boersma
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Bureau Boersma is gevestigd op Saksen-Coburg 69 te Arnhem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Soulshine Begeleiding
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Soulshine Begeleiding is gevestigd op Dominicanenweg 8 te Arnhem en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Ranoesh
Opgericht in December 2022

De onderneming Ranoesh is gevestigd op Merelstraat 53 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 14 december 2022

Praktijk Lovely You
Opgericht in November 2022

De onderneming Praktijk Lovely You is gevestigd op Populierstraat 8 te Arnhem en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Eveline Ariesen Coaching en Training
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Eveline Ariesen Coaching en Training is gevestigd op Garde Jagers 33 te Arnhem en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Poutsma Fietsen V.o.f.
Opgericht in Februari 2015

De vennootschap onder firma Poutsma Fietsen V.o.f. is gevestigd op Sperwerstraat 67 te Arnhem en is actief in de branche Winkels in fietsen en bromfietsen.

Donderdag 10 november 2022

NH Interim Management
Opgericht in November 2022

De onderneming NH Interim Management is gevestigd op Regiment Pontonniers 7 te Arnhem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Keles Zorg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Keles Zorg is gevestigd op Compagnieplaats 177 te Arnhem en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Klusbedrijf Issa
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Klusbedrijf Issa is gevestigd op Bosweg 1-1 te Arnhem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Vrijdag 7 oktober 2022

De Vuilnisman
Opgericht in September 2022

De onderneming De Vuilnisman is gevestigd op Pastoor van de Loolaan 2 te Arnhem en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Maandag 26 september 2022

CirQ Wood B.V.
Opgericht in Mei 2019

De besloten vennootschap CirQ Wood B.V. is gevestigd op Saksen-Coburg 17 te Arnhem en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

CirQ Hout Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap CirQ Hout Holding B.V. is gevestigd op Saksen-Coburg 17 te Arnhem en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Fenix
Opgericht in September 2022

De onderneming Fenix is gevestigd op Treublaan 3-4 te Arnhem en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Dinsdag 13 september 2022

S. A. Zorg
Opgericht in September 2022

De onderneming S. A. Zorg is gevestigd op Iepstraat 4B te Arnhem en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

 

Meer nieuws in Monnikenhuizen

Snelheidscontroles Arnhem

Flitser IJsseloordweg, Arnhem
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 02:58 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent