Bedrijven in Monnikenhuizen

Wil je weten welke bedrijven er in Monnikenhuizen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Monnikenhuizen.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Wolven Business
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Wolven Business is gevestigd op Compagnieplaats 155 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 11 juni 2024

Crystal Fox Adventures
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Crystal Fox Adventures is gevestigd op Iepstraat 14A te Arnhem en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

M4S Invest B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap M4S Invest B.V. is gevestigd op Monnikensteeg 16 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Kookay
Opgericht in April 2024

De onderneming Kookay is gevestigd op Compagnieplaats 239 te Arnhem en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Studio Gerritsen
Opgericht in April 2024

De onderneming Studio Gerritsen is gevestigd op Regiment Pontonniers 35 te Arnhem en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Woensdag 24 april 2024

Koenders 24/7 B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Koenders 24/7 B.V. is gevestigd op Acaciastraat 13 te Arnhem en is actief in de branche Koeriers.

M&S Mediation en Scheidingsadvies
Opgericht in April 2024

De onderneming M&S Mediation en Scheidingsadvies is gevestigd op Monnikensteeg 112 te Arnhem en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Padel 24/7 B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Padel 24/7 B.V. is gevestigd op Acaciastraat 13 te Arnhem en is actief in de branche Financiële holdings.

Airco Experts B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Airco Experts B.V. is gevestigd op Kwartelstraat 46 te Arnhem en is actief in de branche Groothandel in machines en apparaten voor de warmte-, koel- en vriestechniek.

Ohlivia's
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Ohlivia's is gevestigd op Pijnboomhof 11 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Mixy Skin
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Mixy Skin is gevestigd op Saksen-Coburg 6 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Bewust Beweeg
Opgericht in April 2024

De onderneming Bewust Beweeg is gevestigd op De Savornin Lohmanlaan 3-4 te Arnhem en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Woensdag 10 april 2024

LEXQT B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap LEXQT B.V. is gevestigd op Acaciastraat 9 te Arnhem en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Boxman Media-Advies
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Boxman Media-Advies is gevestigd op Monnikensteeg 114 te Arnhem en is actief in de branche Public relationsbureaus.

JustPros B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap JustPros B.V. is gevestigd op Acaciastraat 9 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Meer nieuws in Monnikenhuizen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement