Bedrijven in Presikhaaf Oost

Wil je weten welke bedrijven er in Presikhaaf Oost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Presikhaaf Oost.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Janneke de Voogd Systeemtherapie B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Janneke de Voogd Systeemtherapie B.V. is gevestigd op IJsselburcht 3 te Arnhem en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

SJDR Beheer B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap SJDR Beheer B.V. is gevestigd op Meander 251 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Rivu Online
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Rivu Online is gevestigd op Wijenburglaan 12 te Arnhem en is actief in de branche Handel in advertentieruimte en -tijd.

Viviana Echavez Molina Spanish Training
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Viviana Echavez Molina Spanish Training is gevestigd op Hakfortlaan 30-2 te Arnhem en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Noordernieuws B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Noordernieuws B.V. is gevestigd op Meander 251 te Arnhem en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

beauty_prostranstvo_vi
Opgericht in Maart 2024

De onderneming beauty_prostranstvo_vi is gevestigd op Doorwerthlaan 2 te Arnhem en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

The Kizz Effect
Opgericht in Februari 2024

De onderneming The Kizz Effect is gevestigd op Hanzestraat 75 te Arnhem en is actief in de branche Dansscholen.

Anthills Services
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Anthills Services is gevestigd op Gildemeestersplein 9 te Arnhem en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Nurati services
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Nurati services is gevestigd op Hisveltplein 4 te Arnhem en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Renaissance Bouw
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Renaissance Bouw is gevestigd op Doorwerthlaan 2 te Arnhem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Sportiefleven
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Sportiefleven is gevestigd op Poelwijkstraat 63 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

d?r?mc? dayi
Opgericht in Februari 2024

De onderneming d?r?mc? dayi is gevestigd op Molecatenstraat 7 te Arnhem en is actief in de branche Restaurants.

Sophia's choice
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Sophia's choice is gevestigd op Kleine Durk 1 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

MI IT-Solutions
Opgericht in Februari 2024

De onderneming MI IT-Solutions is gevestigd op Hisveltplein 38 te Arnhem en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Deco by Sib
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Deco by Sib is gevestigd op Cannenburglaan 28 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Meer nieuws in Presikhaaf Oost

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement