Bedrijven in St. Marten/Sonsbeek

Wil je weten welke bedrijven er in St. Marten/Sonsbeek zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in St. Marten/Sonsbeek.

Filter Filter

Afgelopen uur

REPLAYED
Opgericht in Januari 2023

De onderneming REPLAYED is gevestigd op Staringstraat 27 te Arnhem en is actief in de branche Producenten van podiumkunst.

Clinic for Beauty B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Clinic for Beauty B.V. is gevestigd op St. Antonielaan 224 te Arnhem en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

De Chiropractor Oosterbeek
Opgericht in Januari 2023

De onderneming De Chiropractor Oosterbeek is gevestigd op Van Hasseltstraat 120 te Arnhem en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Entingh PT & Small Group Training
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Entingh PT & Small Group Training is gevestigd op Apeldoornseweg 30 te Arnhem en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Vanmiddag

Y.C.B. Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Y.C.B. Holding B.V. is gevestigd op St. Antonielaan 224 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

ELV
Opgericht in Januari 2023

De onderneming ELV is gevestigd op Apeldoornseweg 92 te Arnhem en is actief in de branche Fotografie.

AMS Audit Interim Professional
Opgericht in Januari 2023

De onderneming AMS Audit Interim Professional is gevestigd op Graaf Lodewijkstraat 156-1 te Arnhem en is actief in de branche Registeraccountants.

Qhoda
Opgericht in December 2022

De onderneming Qhoda is gevestigd op Graaf Lodewijkstraat 58 te Arnhem en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Murtle Art
Opgericht in December 2022

De onderneming Murtle Art is gevestigd op Naell Tynnegieterstraat 44 te Arnhem en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

ZenZed
Opgericht in December 2022

De onderneming ZenZed is gevestigd op Apeldoornseweg 144 te Arnhem en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Maandag 30 januari 2023

N. Lettink Beheer B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap N. Lettink Beheer B.V. is gevestigd op De Wiltstraat 69 te Arnhem en is actief in de branche Financiële holdings.

Tom Kortbeek
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Tom Kortbeek is gevestigd op Staringstraat 20 te Arnhem en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Savage Consultancy
Opgericht in December 2022

De onderneming Savage Consultancy is gevestigd op Hommelseweg 273 te Arnhem en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Woensdag 14 december 2022

Dj Ritmo
Opgericht in December 2022

De onderneming Dj Ritmo is gevestigd op Jacob Cremerstraat 5 te Arnhem en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Elliottyourking
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Elliottyourking is gevestigd op Sloetstraat 134 te Arnhem en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

 

Meer nieuws in St. Marten/Sonsbeek

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent