Bedrijven in Verspreide huizen Lage Vuursche

Wil je weten welke bedrijven er in Verspreide huizen Lage Vuursche zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Verspreide huizen Lage Vuursche.

Filter Filter

Dinsdag 23 januari 2024

Aumakua B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Aumakua B.V. is gevestigd op 300 Roedenlaan 1 te Lage Vuursche en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 14 maart 2023

de Vries - de Jong VOF
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma de Vries - de Jong VOF is gevestigd op Kloosterlaan 29 te Lage Vuursche en is actief in de branche Verzorgingshuizen.

V.O.F. Klooster Lage Vuursche
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma V.O.F. Klooster Lage Vuursche is gevestigd op Kloosterlaan 29B te Lage Vuursche en is actief in de branche Verzorgingshuizen.

Dinsdag 21 januari 2020

Joris Meijen
Opgericht in Januari 2020

De onderneming Joris Meijen is gevestigd op Stulpselaan 1 te Lage Vuursche en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Buiten in de Kuil B.V.
Opgericht in Mei 2016

De besloten vennootschap Buiten in de Kuil B.V. is gevestigd op Zevenlindenweg 9 te LAGE VUURSCHE en is actief in de branche Restaurants.

Vrijdag 15 januari 2016

Paviljoen Kuil van Drakensteyn B.V.
Opgericht in November 2015

De besloten vennootschap Paviljoen Kuil van Drakensteyn B.V. is gevestigd op Zevenlindenweg 9 te BAARN en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Donderdag 1 januari 2015

Bureau Drakestein Tuin & Landschapsontwerp
Opgericht in April 2013

De onderneming Bureau Drakestein Tuin & Landschapsontwerp is gevestigd op 300 Roedenlaan 2 te Lage Vuursche en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Johan Meijen ICT Services
Opgericht in April 2013

De onderneming Johan Meijen ICT Services is gevestigd op Stulpselaan 1 te Lage Vuursche en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Greuter Advies- en Servicebureau
Opgericht in April 2013

De onderneming Greuter Advies- en Servicebureau is gevestigd op Zwarteweg 1 te Lage Vuursche en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Bruinekool Hoveniers
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Bruinekool Hoveniers is gevestigd op Stulpselaan 3 te Lage Vuursche en is actief in de branche Landschapsverzorging.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent