Bedrijven in Barneveld

Wil je weten welke bedrijven er in Barneveld zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Barneveld.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Wendy Morren Interieur
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Wendy Morren Interieur is gevestigd op Valkseweg 75 te Barneveld en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

H.H De Heus
Opgericht in Mei 2024

De onderneming H.H De Heus is gevestigd op Jan van Schaffelaarstr 55J te Barneveld en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Vast Goed Support
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Vast Goed Support is gevestigd op Willem Barentszstraat 19 te Barneveld en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Genisis Growth
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Genisis Growth is gevestigd op Wolweg 39 te Stroe en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

FloMiBri B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap FloMiBri B.V. is gevestigd op Saparua 30 te Barneveld en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Greenrack B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Greenrack B.V. is gevestigd op Wesselseweg 132 te Kootwijkerbroek en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

De Groot Beroepsopleidingen B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap De Groot Beroepsopleidingen B.V. is gevestigd op Wesselseweg 60 te Barneveld en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

De Groot Vervoersmiddelen B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap De Groot Vervoersmiddelen B.V. is gevestigd op Wesselseweg 60 te Barneveld en is actief in de branche Verhuur van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen operational lease).

Atelier LouLou
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Atelier LouLou is gevestigd op Ouwendorperweg 31bis te Garderen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Hans Rietveld Agrarisch Advies Barneveld B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Hans Rietveld Agrarisch Advies Barneveld B.V. is gevestigd op Stationsweg 167 te Barneveld en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

De Groot Verkeersopleidingen B.V.
Opgericht in Januari 2007

De besloten vennootschap De Groot Verkeersopleidingen B.V. is gevestigd op Wesselseweg 60b te Barneveld en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

Next Step Recruitment B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Next Step Recruitment B.V. is gevestigd op Apeldoornsestraat 23 te Voorthuizen en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Emovr B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Emovr B.V. is gevestigd op Nijverheidsweg 7 te Barneveld en is actief in de branche Vervaardiging van overige machines, apparaten en werktuigen voor specifieke doeleinden n.e.g..

Stichting Oncologienetwerk Barneveld
Opgericht in Mei 2024

De stichting Stichting Oncologienetwerk Barneveld is gevestigd op Wethouder Rebellaan 130 te Barneveld en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Peter Davelaar Beheer B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Peter Davelaar Beheer B.V. is gevestigd op Tweelweg 2 te Terschuur en is actief in de branche Financiële holdings.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement