Bedrijven in Barneveld

Wil je weten welke bedrijven er in Barneveld zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Barneveld.

In Barneveld zoek ik een:

  Donderdag 6 mei 2021

  Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland te Barneveld
  Opgericht in mei 2021

  De onderneming Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland te Barneveld is gevestigd op Koterweg 5 te Barneveld en is actief in de branche Religieuze organisaties.

  Barneveld > Barneveld > De Koot > 3772BB
  TQS International
  Opgericht in april 2021

  De vennootschap onder firma TQS International is gevestigd op Roggeakker 34 te Barneveld en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Barneveld > Barneveld > Norschoten > 3773AB
  M. van Raaij Beheer B.V.
  Opgericht in maart 2021

  De besloten vennootschap M. van Raaij Beheer B.V. is gevestigd op Stationsweg 89 te Barneveld en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  Barneveld > Barneveld > Vliegersveld > 3771VD
  D. van Raaij Beheer B.V.
  Opgericht in maart 2021

  De besloten vennootschap D. van Raaij Beheer B.V. is gevestigd op Stationsweg 89 te Barneveld en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  Barneveld > Barneveld > Vliegersveld > 3771VD
  Kumetec service
  Opgericht in april 2021

  De onderneming Kumetec service is gevestigd op Brederostraat 6 te Barneveld en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

  Barneveld > Barneveld > De Lors > 3771ZJ
  With Jans
  Opgericht in april 2021

  De onderneming With Jans is gevestigd op Van Breugelplantsoen 45 te Barneveld en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Barneveld > Barneveld > Vliegersveld > 3771VN
  Boxxs of design B.V.
  Opgericht in april 2021

  De besloten vennootschap Boxxs of design B.V. is gevestigd op Parmentierstraat 11 te Barneveld en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Barneveld > Barneveld > De Briellared > 3772MS
  Livmedia.nl
  Opgericht in april 2021

  De onderneming Livmedia.nl is gevestigd op Lentetuin 82 te Barneveld en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Barneveld > Barneveld > De Burgt > 3772VV
  J.W. Beheer B.V.
  Opgericht in april 2021

  De besloten vennootschap J.W. Beheer B.V. is gevestigd op Leeuwebekstraat 23 te Barneveld en is actief in de branche Handel in elektriciteit en in gas via leidingen.

  Barneveld > Barneveld > Oldenbarneveld > 3772XP
  Deltrade
  Opgericht in april 2021

  De onderneming Deltrade is gevestigd op Stanleystraat 16 te Barneveld en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Barneveld > Barneveld > Rootselaar-West > 3772KD

  Woensdag 5 mei 2021

  Bouwbedrijf Donkersteeg B.V.
  Opgericht in augustus 2000

  De besloten vennootschap Bouwbedrijf Donkersteeg B.V. is gevestigd op Wattstraat 6 te Barneveld en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Barneveld > Barneveld > De Valk > 3771AG
  Psychotherapie Barneveld
  Opgericht in april 2021

  De vennootschap onder firma Psychotherapie Barneveld is gevestigd op Wilhelminastraat 18 te Barneveld en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  Barneveld > Barneveld > Vogelbuurt > 3771AR
  Het Fietsenhuis B.V.
  Opgericht in mei 2015

  De besloten vennootschap Het Fietsenhuis B.V. is gevestigd op Valkseweg 36 te Barneveld en is actief in de branche Winkels in fietsen en bromfietsen.

  Barneveld > Barneveld > De Valk > 3771RE
  Massagepraktijk Myl?ne
  Opgericht in april 2021

  De onderneming Massagepraktijk Myl?ne is gevestigd op Schijndelaarlaan 58 te Barneveld en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

  Barneveld > Barneveld > Veller > 3772PM
  Stichting BarEvent
  Opgericht in april 2021

  De stichting Stichting BarEvent is gevestigd op Reinaerdshof 17 te Barneveld en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

  Barneveld > Barneveld > Rootselaar-Oost > 3772RK

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement