Bedrijven in Bodegraven Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Bodegraven Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bodegraven Zuid.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

PVO Holding B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap PVO Holding B.V. is gevestigd op Dammekant 54 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

KVO Holding B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap KVO Holding B.V. is gevestigd op Zevenster 5 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Praktijk P?onia
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Praktijk P?onia is gevestigd op Henegouwerhof 32 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Ortuss
Opgericht in Februari 2011

De onderneming Ortuss is gevestigd op Tolnasingel 1 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Uitleenbureaus.

Lorenzo's Origin
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Lorenzo's Origin is gevestigd op Beiershof 56 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Handel in advertentieruimte en -tijd.

Klus Marat
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Klus Marat is gevestigd op Populierenhof 43 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Ener-G.Store
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Ener-G.Store is gevestigd op Goudplevier 48 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Care by Vienna
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Care by Vienna is gevestigd op Wielewaal 18 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Thuiszorg.

Lasbedrijf de Lima
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Lasbedrijf de Lima is gevestigd op Polderbrink 31 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Dua Clinic
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Dua Clinic is gevestigd op Vromade 9 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Van 't Hof Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Van 't Hof Holding B.V. is gevestigd op Akkermunt 130 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Stichting Fresh Support
Opgericht in December 2022

De stichting Stichting Fresh Support is gevestigd op Duitslandweg 4 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Mark de Vos Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Mark de Vos Holding B.V. is gevestigd op Zwanebloem 21 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

LVB Limited Service B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap LVB Limited Service B.V. is gevestigd op Tjalk 17d te BODEGRAVEN en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Your Food Automations B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Your Food Automations B.V. is gevestigd op Beneluxweg 5 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Vervaardiging van machines voor de productie van voedings- en genotmiddelen.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent