Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Breda West

Wil je weten welke bedrijven er in Breda West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Breda West.

In Breda West zoek ik een:

  Zaterdag 15 september 2018

  Gijs de Koning
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Gijs de Koning is gevestigd op Adriaan Klaassenstraat 57 te Breda en is actief in de branche Eventcatering.

  Breda » Breda West » Princenhage » 4813AE
  Akroplus B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap Akroplus B.V. is gevestigd op Stadionstraat 11C10 te Breda en is actief in de branche Biotechnologisch speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van medische producten en farmaceutische.

  Breda » Breda West » Steenakker » 4815NC
  ccsupply B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap ccsupply B.V. is gevestigd op Eikepage 95 te Breda en is actief in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel n.e.g..

  Breda » Breda West » Westerpark » 4814TM
  De Boomtakman
  Opgericht in september 2018

  De onderneming De Boomtakman is gevestigd op Dr. Struyckenstraat 42 te Breda en is actief in de branche Landschapsverzorging.

  Breda » Breda West » Heuvel » 4812BE
  Caroline cares
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Caroline cares is gevestigd op Schimmelpenninckstraat 24 te Breda en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Breda » Breda West » Heuvel » 4812LM
  Van Dijck Groenprojecten
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Van Dijck Groenprojecten is gevestigd op Oude Liesboslaan 154 te Breda en is actief in de branche Landschapsverzorging.

  Breda » Breda West » Liesbos » 4839AD
  Suavis medical
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Suavis medical is gevestigd op Vincent van Goghstraat 15 te Breda en is actief in de branche huisartsen.

  Breda » Breda West » Haagpoort » 4812AN
  Sport and Control
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Sport and Control is gevestigd op Spaarnestraat 14 te Breda en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Breda » Breda West » Haagpoort » 4812VW
  Oskar Konturek
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Oskar Konturek is gevestigd op Oosterstraat 69 te Breda en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

  Breda » Breda West » Heuvel » 4812VB
  Lesterhuis Strategie en Management
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Lesterhuis Strategie en Management is gevestigd op Holtken 15 te Breda en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Breda » Breda West » Princenhage » 4813BK
  AT-Spackspuiter
  Opgericht in september 2018

  De onderneming AT-Spackspuiter is gevestigd op Van de Spiegelstraat 17 te Breda en is actief in de branche stukadoors.

  Breda » Breda West » Heuvel » 4812LE
  Iris Boogaard
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Iris Boogaard is gevestigd op Vijfhagen 270 te Breda en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

  Breda » Breda West » Tuinzigt » 4812XT
  Iwona Mrowiec Cleaning Service
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Iwona Mrowiec Cleaning Service is gevestigd op Mgr. Nolensplein 36 te Breda en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

  Breda » Breda West » Heuvel » 4812JD
  tulparlogistic
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming tulparlogistic is gevestigd op Van Slingelandtstraat 11B te Breda en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Breda » Breda West » Heuvel » 4812LA
  3Leos
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming 3Leos is gevestigd op Haagweg 41 te Breda en is actief in de branche Koeriers.

  Breda » Breda West » Tuinzigt » 4814GB
  VDH Cool Logistics B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap VDH Cool Logistics B.V. is gevestigd op Hazeldonk 6548 te Breda en is actief in de branche Laad-, los- en overslagactiviteiten niet voor zeevaart.

  Breda » Breda West » Hazeldonk » 4836LD
  Basdesingt
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Basdesingt is gevestigd op Drielindendreef 11 te Breda en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Breda » Breda West » Liesbos » 4839AH
  Unique Domestic Automotive
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Unique Domestic Automotive is gevestigd op Maarten de Vriesstraat 26B te Breda en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Breda » Breda West » Heuvel » 4812GD
  Dorien Duindam
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Dorien Duindam is gevestigd op Oude Liesboslaan 170 te Breda en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Breda » Breda West » Liesbos » 4839AD
  Schrijft geschiedenis
  Opgericht in augustus 2018

  De vennootschap onder firma Schrijft geschiedenis is gevestigd op Oranjeboomstraat 195 te Breda en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Breda » Breda West » Heuvel » 4812ED

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?