Bedrijven in 's-Gravenpark

Wil je weten welke bedrijven er in 's-Gravenpark zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in 's-Gravenpark.

Filter Filter

Woensdag 5 januari 2022

Turtle Goat
Opgericht in Juli 2021

De onderneming Turtle Goat is gevestigd op 's-Gravendreef 22 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Maandag 24 mei 2021

Koality Art B.V.
Opgericht in Mei 2021

De besloten vennootschap Koality Art B.V. is gevestigd op 's-Gravendreef 22 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Producenten van podiumkunst.

Maandag 9 december 2019

Natural Trading International B.V.
Opgericht in November 2019

De besloten vennootschap Natural Trading International B.V. is gevestigd op 's-Gravendreef 10 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Gespecialiseerde groothandel in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

Vrijdag 26 april 2019

WVP Holding B.V.
Opgericht in Maart 2019

De onderneming WVP Holding B.V. is gevestigd op 's-Gravendreef 10 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Financiële holdings.

Vrijdag 24 augustus 2018

Heldeep Records B.V.
Opgericht in Augustus 2018

De besloten vennootschap Heldeep Records B.V. is gevestigd op 's-Gravendreef 22 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

Maandag 15 mei 2017

Flying Octopus B.V.
Opgericht in April 2017

De besloten vennootschap Flying Octopus B.V. is gevestigd op 's-Gravendreef 22 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 14 september 2016

Windstoot Holding B.V.
Opgericht in Juni 2016

De besloten vennootschap Windstoot Holding B.V. is gevestigd op 's-Gravendreef 23 te CAPELLE AAN DEN IJSSEL en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Maandag 20 juni 2016

Joep Hellinga architectuur en bouwmanagement
Opgericht in April 2016

De onderneming Joep Hellinga architectuur en bouwmanagement is gevestigd op 's-Gravenpark 10 te CAPELLE AAN DEN IJSSEL en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Donderdag 1 januari 2015

Business Talen Rotterdam Holding B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Business Talen Rotterdam Holding B.V. is gevestigd op 's-Gravenpark 18 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Financiële holdings.

Geise agenturen
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Geise agenturen is gevestigd op 's-Gravenpark 16 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en lederwaren.

Nexxt Step
Opgericht in April 2015

De onderneming Nexxt Step is gevestigd op 's-Gravendreef 23 te CAPELLE AAN DEN IJSSEL en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Business Talen Rotterdam B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Business Talen Rotterdam B.V. is gevestigd op 's-Gravenpark 18 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overig onderwijs n.e.g..

Jacobs Adviseurs Onroerend Goed B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Jacobs Adviseurs Onroerend Goed B.V. is gevestigd op 's-Gravenpark 13 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Hoogra Holding B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Hoogra Holding B.V. is gevestigd op 's-Gravendreef 17 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Financiële holdings.

B.C. Tanis B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap B.C. Tanis B.V. is gevestigd op 's-Gravenpark 24 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde).

 

Meer nieuws in 's-Gravenpark

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent