Bedrijven in Schenkel

Wil je weten welke bedrijven er in Schenkel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schenkel.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Marjolein Keuzenkamp
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Marjolein Keuzenkamp is gevestigd op Beltmolen 69 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Stephanie Lasso Pe?a
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Stephanie Lasso Pe?a is gevestigd op Akkerwinde 229 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Schildersbedrijf Lio
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Schildersbedrijf Lio is gevestigd op Wingerd 115 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

N. Bos Projects B.V.
Opgericht in Oktober 2019

De besloten vennootschap N. Bos Projects B.V. is gevestigd op Goudenregenstraat 104 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Simba Biodiversity Consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Simba Biodiversity Consultancy is gevestigd op 's-Gravenweg 358 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Rupex
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Rupex is gevestigd op Akkerwinde 206 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Umalouise
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Umalouise is gevestigd op Dotterlei 81 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Chef Along
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Chef Along is gevestigd op Korenmolen 11 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Eventcatering.

Maatschap Radiologie IJsselland Ziekenhuis
Opgericht in Januari 2020

De maatschap Maatschap Radiologie IJsselland Ziekenhuis is gevestigd op Prins Constantijnweg 2 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

SOSid B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap SOSid B.V. is gevestigd op Kanaalweg 33 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

AEA Security
Opgericht in September 2022

De onderneming AEA Security is gevestigd op Bongerd 21 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Vrijdag 7 oktober 2022

NEM Online Academy
Opgericht in September 2022

De onderneming NEM Online Academy is gevestigd op Meidoornveld 105 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Talbi Elektra
Opgericht in September 2022

De onderneming Talbi Elektra is gevestigd op Ericastraat 11 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Maandag 26 september 2022

R10 Consultancy
Opgericht in September 2022

De onderneming R10 Consultancy is gevestigd op Beltmolen 62 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Samuel Transport
Opgericht in September 2022

De onderneming Samuel Transport is gevestigd op Wingerd 176 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Koeriers.

 

Meer nieuws in Schenkel

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent